Wednesday, July 11, 2007

SPF året om?

Man hör överallt att man ska ha solskyddsfaktor året om, och att det ska förhindra rynkor, cancer och vara allmänt bra för huden? Men vart kommer detta ifrån... egentligen? Jag ifrågasätter inte huruvida det är så eller inte utan var detta påstående har sitt ursprung.


Någon som har koll på det, för jag är nyfiken måste jag säga! ;)


Solskyddsfaktor året om?

7 comments:

Anonymous said...

Vet inte riktigt men jag tror att de kanske menar att solen är farlig året runt,och att man alltid ska skydda huden. Kanske nått sånt??

Rouge said...

Stylish: Jo jag vet! ;)

Anonymous said...

solskyddfaktor är viktigt eftersom vi alltid utsätts för UVstrålning (även om den är starkast på våren/försommaren)

SPF hjälper ju till att minska mängden syreradikaler som bildas pga UV-ljuset och de påverkar huden negativt

Rouge said...

Anonymous: Ah oki! ;)

Anonymous said...

Har du fått reda på nåt kul som du kommer blogga om?:)
Kika gärna in till min nya lilla blogg om du vill.:)

Anonymous said...

Men hallå, kom tillbaka. Chanel har ju släppt sin höstkollektion... experten måste uttala sig!!! :)

Rouge said...

Malin A: Haha, ja! ;) Chanel's höstkollektion måste ju få ett utlåtande från en Chanelälskare som mig, ja som Lipgloss Bitch påpekar! ;)

Haha, och när just självaste LipGloss Bitch uppmanar en att komma tillbaka, då vet man att det är dags att sätta fart med bloggandet haha! ;)

Har varit alldeles för seg med bloggandet för mitt eget bästa hehe! ;) För jag har en del på lager som jag vill skriva om, men som jag inte fått ur mig! Som tex YSL Volume Effet Faux Cils! Och det är extreeemt illa, för det är min absoluta favoritmascara nuförtiden, och den förtjänar en riktigt utförlig recension! Har dock börjat på den men det var så mycket jag ville säga om mascaran att jag liksom inte fick till det, men det måste jag ju ändra på nu! ;)

Har kollat den! =D Jättebra blogg ju! =D Mycket informativ och nyttig läsning för oss sminkjunkies! ;)

LipGloss Bitch: Hehe, som sagt i ovanstående kommentar: "Haha, och när just självaste LipGloss Bitch uppmanar en att komma tillbaka, då vet man att det är dags att sätta fart med bloggandet haha! ;)" Så naturligtvis kommer ett utlåtande om den nya Chanelkollektionen! ;)