Monday, May 7, 2007

Nu har det hämtats ut paket från Strawberrynet!

Paketet som jag beställde för ca en vecka sedan är här!






Paketet


Och i paketet fanns följande godbitar:




Lancôme - Color Fever - So Frivolous Rouge





Helena Rubinstein - Wanted Shine - Mon Chéri





YSL - Volume Effet Faux Cils





YSL - Duo Eye Brow Enhancer


En första rapport om hur produkterna var kommer imorgon, med bilder naturligtvis! =D

8 comments:

Makeupstuff said...

Åh vad kul! Åkte du på någon tull? Mitt paket från strawberry med bara två produkter och för ca 200 kr, har fastnat i tullen, såg jag när jag spårade det på posten. Har väntat på det i evigheter nu, är riktigt avis på dig som fick ditt så fort.
Ser fram emot rapporter och bilder :)

Rouge said...

Makeupstuff: Japp det gjorde jag, 204 kronor blev det, brukar inte vara så tursam med tullen hehe ;) Menmen, de pengarna är ju så enkla att få tillbaka då man skannar in kvittot och mailar det till dom, så sätter de ju in pengarna inom två veckor! Härligt det! ;)

Ojdå :O Hur länge har du väntat, för en vecka är vad det brukar ta som längst då jag har beställt, eller ja någon gång har det väl tagit cirka tolv dagar eller så, men inte längre än det! Du kanske borde försöka ringa efter det eller något sådant om det är möjligt, så du får ditt paket! =)


Själv har jag aldrig varit med om att det har tagit såå lång tid, eller att jag inte har fått det på grund av att det har varit i tullen jättelänge! :O

CozmicGirl said...

Skojigt :) Jag fick mitt paket från FragranceDirect igår.. dock är produkter jag beställde inte lika flashiga som dina ;)

Anonymous said...

Åh, skoj!!!:D

Anonymous said...

roligt roligt! Gott att alla produkterna var till belåtenhet också! Väntar på spänning för att se resultaten! Btw tycker jag att du borde ta en bild på dina extremt fina fransar när du kombinerar diorshow och HR-lash queen! kanske inte så många som tänker på att man faktiskt kan kombinera två olika sorters mascaror och få ett sånt extremt snyggt resultat! För dem var verkligen faboluos när vi sågs i söndags ;) puss pusss

Anonymous said...

Oj! Vad många godbitar...de där läppstiften blir jag nyfiken på.

Anonymous said...

hur mycket tull blir det på sånt?

Rouge said...

Cozmicgirl: Hihi, jepp, lite julafton ju! ;) Åhå, så trevligt, det är alltid så roligt att få hem paket alltså! =D Hehe! ;)

Annie: Hihi, ja verkligen, julafton som sagt hehe! =D

Golden Touch: Hoho, ja verkligen! =D Jadå, jag är verkligen riktigt nöjd med alltihopa! =D

Hihi, vilken bra idé sweetie! =D Kombinera olika mascaror är ju superbra, för att få en riktigt maffig effekt! ;) Precis, inte alltid man tänker på det ju! ;)

Tack så mycket! ;) Var väl cake eyelinern från MUS som förstärkte fransarna mycket också hehe! ;)

Mia: Ja verkligen! =D Läppstiften är otroligt fina, kan verkligen rekomendera de nyanserna! =D

Ellen: På mitt lilla paket blev 204 kronor, rätt mycket alltså men det är ju så enkelt att få tillbaka de pengarna! Om du vill veta hur man gör för att få tillbaka tullen som man eventuellt råkar ut för så kan du kolla denna länken:

http://lemakeup.blogspot.com/2007/01/strawberrynet-fr-man-betala-tull-och-r.html