Wednesday, April 25, 2007

Härlig kvällshopping på Strawberrynet!

Japp, det blev en riktigt trevlig beställning från Strawberrynet nu ikväll. Det blev en hel del av vill-haprodukterna som jag har bloggat om på senaste tiden, och som jag också har kollat extra noga på när jag har varit i stan:

YSL - Volume Effet Faux Cils (168 kronor): Passade på att kolla in den idag i stan idag, och oj vad borsten såg fluffig och perfekt ut (för en volymmascara), och även mascarans konsistens var lagom; inte för tunn och inte för tjock. Och mascarahylsan är ju to die for- lyxig och snygg!


YSL - Duo Eye Brow Enhancer (165 kronor): Även denna kollades in i stan i dag och den gav så fin transparent färg, och konsistensen kändes följsam och lättarbetad, och även nyansen var helt perfekt. Super för att hålla ögonbrynen på plats, samt ge dem lite färg! ;)

Lancôme - Color Fever - So Frivolous Rouge (151.50 kronor): Oemotståndligt läppstift nummer 1.

Helena Rubinstein - Wanted Shine - Mon Chéri (161.50 kronor): Oemotståndligt läppstift nummer 2.

Ja, jag hade egentligen tänkt att endast köpa ett av dessa läppstift (på grund av studentekonomi =P), men det var omöjligt att bestämma sig för vilken av dem jag skulle köpa, eftersom de båda nyanserna var heeelt underbara, och jag hade redan förälskat mig i dem osv! =P

Men ja, så insåg sedan att jag inte kommer att kunna hålla mig ifrån att köpa det som jag inte inhandlar nu på stan imorrn; då det blir fikamaraton och mycket promenerande i stan med min kära L. ;) Ja, och det skulle bli dyrare eftersom båda läppstiften kostar ungefär dubbelt så mycket i stan!

14 comments:

Anonymous said...

hehe,. Nice!!!
Roligt att båda dina nyinhandlade läppstift var med i mitt kicks nr som jag fick i brevlådan idag =D
Det ska bli lovely att ses imorgon, söt, som vanligt :)
puss pusss

Rouge said...

Golden: Hehe, yes very nice indeed! ;) Verkligen lovely shopping alltså! ;)

Hihi, ja det var kul, och jag antar att det är för att dessa produkter är nyheter! ;)

Hihi, ja verkligen! =D Blir myspys as usual! ;) Massor av kaffe och fika osv! ;) pusspuss sweetie! ;)

Anonymous said...

Hmm.... kikar efter den där Faux lösfrans-mascaran på Strawberrynet men hittar den inte? Är det den som de kallas Mascara Volume helt enkelt?

Rouge said...

Malin: Hihi, så du sitter också och ugglar och kikar runt på strawberrynet, hihi mycket trevligt! ;) Själv är jag ledig imorrn och passar på att göra lite trevlig uppesittarshopping hehe! ;)

I alla fall, nog med babbel och till frågan; japp det måste vara den! =) jag har kollat på den i affären, ysl:s hemsida och andra hemsidor och det måste vara Faux Cils =) Det fullständiga namnet är ju YSL - Volume Effet Faux Cils, och Strawberrynet har väl bara tagit med "volume" i namnet antar jag! =)

Anonymous said...

Haha, ja det är aaaalldeles för lätt att hamna bland sminksidorna när man vet att man kan vara uppe länge.;)

Hoppas mascaran är bra, om du rekommenderar den sen när du testat så ska jag också slå till på den!:D

Förresten; det där löspudret från Chanel som du älskar... Har du det enbart eller har du foundation under? Och isf vilken/vilka?:)

Anonymous said...

Det blev lite grejer...nu blir jag avis. :)

Rouge said...

Malin: Ja verkligen! ;)Finns ju hur mycket trevligheter som helst! =D

Hihi, ja hoppas verkligen det! =D Hihi, vad kul! ;)

Hehe, tja jag tycker ju att det är väldigt kul att sminka mig, så jag kör alltihop: fuktkräm, primer, foundation, och puder (till basen)! ;)

Men vissa dagar då jag har riktigt bråttom så kan jag köra, endast fuktkräm, concealer och löspuder som bas! =)

Eller också blanda fuktkräm och foundation, och sen applicera concealer och löspuder, då jag har bråttom fast inte brutalt bråttom! ;)

Det är nog värt att säga vilken primer jag har nu, för den är fantastiskt bra: Chanel - Base Lumière, den gör ansiktet så jämnt och fint och tillför lyster, och dessutom är det den fräschaste primern jag har prövat, då den ser ut som en lätt vit hudkräm, istället för glidmedelsaktigt silikonbös som många andra primers hehe! ;)

Och nu så använder jag alltid Laura Merciers - Tinted Moisturizer, och den är verkligen en pärla! =D Ja, du har säkert sätt min recension!

Dessa produkter tillsammans ger verkligen en riktigt riktigt snygg bas! =D (oj, glömnde nämna HR - magic concealer också, som jag skrev om i utmaningsinlägget ;))

Haha, oj det var väldans vilket långt svar det blev! ;)

Mia: Hihi, ja det blir lätt det när det är shoppingdags på strawberrynet! ;) Finns sååå mycket trevligt, och till mycket bättre priser än hemma! ;)Hihihi! ;)

Anonymous said...

Åhh, så det blev shopping. Va kul. Ser fram emot recensioner. Jag måste nog tyvärr hålla lite i stålarna om det ska bli nån semester för mig :(

Anonymous said...

Åh, ska bli spännande att se mascararecentionen:D Massa fina saker du köpt du! hur har du råd med studentekonomi, jobbar du extra?:)

Anonymous said...

Vad skoj att du ska testa på YSL's faux cils! Det är en av mina absoluta favoriter när det gäller volym macaror. MEN tänk bara på att försiktigt rulla upp borsten när du använder mascaran, på grund av att man får så mkt mascara blir det lätt lite kladdigt. Om man då bara drar upp borsten (som är normalt beteende) kommer borsten tillslut bli helt igenkladdad o de s.k bortsstrån blir okännbara. För att även undvika detta problem kan du även ta vanligt pappaer o dra av borsten då och då eftesrom det är så pass mycket mascara i hylsan!
Hoppas du blir nöjd enjoy =)

Anonymous said...

Aha, ska kika på Chanels primer då! Hur är Chanels mascaror förresten? Jag har ytterst lite erfarenhet av deras smink så jag känner mig lite rådvill...

Fick förresten en sån där prov-mascara på Kicks häromsistens på Clarins volymmascara. Den var faktiskt helt suverän och kostar inte alls mycket på Strawberrynet. Jag kanske ska ta och beställa den då, så kan vi jämföra sen. ;)

Hoppas du får ditt Strawberrypaket snart!:)

Rouge said...

Make It Up: Japp det blev det! ;) Kul, recensioner kommer det att bli! =D Förstår det! =) Ibland kan man shoppa lite mer, och ibland får man hålla lite i stålarna som du säger! =) Även om man alltid är sugen på att shoppa haha! ;)

Annie: Ja det ska bli superkul att testa den alltså! =D Jobbar inte extra just precis nu, men ska göra det nu snart; helgerna innan sommaren, och sen ska jag jobba heeeela sommaren till slutet av augusti! ;)

Klarisma: Hihi, ja det ska bli jättekul att testa alltså! =D Oh, det låter ju super! =D

Tack så jättemycket för alla de tipsen, hur bra som helst att veta! =D

Hihi, ja hoppas! ;) I will, hehe! ;)

Mailn: Ja, det tycker jag du ska göra, det är en riktig pärla hihi! =D

Jag har bara testat en av Chanel's mascaror, och det är extrême cils (volymmascara), och den var bra de två första gångerna jag använde den, och sen klibbade den ihop och torkade ihop till en klumpig massa som var helt oanvändbar eftersom den inte gick att applicerna nästan, så den var riktigt kass och åkte därför i papperskorgen!

Har ingen koll på deras andra mascaror (eftersom de inte är just specialiserade volymmascaror, vilket är vad jag vill alltid vill ha),men kanske att de är bättre! ;)

Anonymous said...

tihhi,. alla dessa produkter var ju skitsnygga när vi kollade på dem i affären. såg även att de hade några ljusa foundation och den concealern jag visade var ju to die for! hihi,. Me want!!! Du får logga in på msn snart så vi får babbla :) Btw om du vill kan du förkorta mitt namn till Golden eller Golden Touch på din länklista ;) puss pusss

Rouge said...

Golden: Ja, visst var de lovely hihi! ;) Oui, nice! ;)

Hehe, yeah! =D Nää, det ska ju vara heeela namnet på bloggen ju! ;)pusspuss sweetie1 ;)