Friday, May 4, 2007

Dagens tips!

När man ska sminka sig, eller avlägsna sminket så är det absolut bästa för att få håret ur vägen (om man har långt hår) ett helt vanligt hårband (och så sätter man upp resten av håret med en klämma eller i en slarvig knut förstås!)

Dagens tips från mig är ofta riktigt självklara saker osv, och kanske kan tyckas vara löjliga nästan. Men just sådana här småsaker tycker jag kan göra väldigt mycket, och eftersom det sådana petitesser så kanske man inte alltid tänker på dem! ;) Men om ni tycker det är för lamt med dessa inlägg så får ni gärna säga det! ;)

6 comments:

Dennis Alexis Hellström said...

Rosa is da shit! ;)

http://www.bimboboy.com/blogg

Makeupstuff said...

Fortsätt absolut med dagens tips. Även om vissa kanske är självklara saker så är det alltid kul att läsa, och en vacker dag som kommer en såndär totalt självklar sak man ändå missat! :) Har själv funderat på att ha veckans (självklara) tips, men eftersom du har det så kanske det kan kännas lite för likt :) Anyway, fortsätt med dina tips :)

Rouge said...

Bimbo Boy: Indeed! ;)

Makeupstuff: Oki, kul att höra lite åsikter! ;) Ja precis det är ju lätt att missa små självklara och jättebra saker! ;) Aha nice! ;)

Anonymous said...

Jag tycker de är gulliga :-) Känns omtänktsamt lixom.

Anonymous said...

Oj, ett t för mycket. Omtänksamt skulle det ju vara.

Rouge said...

Fru Hjelm: Hihihi tack! ;) Det var ju bra det! ;)