Friday, May 25, 2007

Dagens fabulous!

Är Helena Rubenstein - Wanted Shine - Mon Chérie, därför att det är en helt underbar rosaröd nyans, och med detta läppstift blir det inte för mycket färg utan alldeles precis lagom och ganska transparent otroligt snyggt! Nyansen är verkligen obeskrivligt perfekt för moi! Fulländar verkligen vardagslooken, men kan användas till fest också om man känner för lite fräsch färg på läpparna, men inte för mycket! ;)

En bild på hur detta läppstift ser ut finner ni i detta inlägget: här.

(observera dock att bilden på i inlägget verkligen inte gör färgen någon rättvisa, eftersom det är en dålig bild, men spana in nyansen Mon Chérie i affären om ni är köpsugna! (tex Helena Rubinsteindisken på Kicks, Åhlens )


Helena Rubenstein - Wanted Shine

4 comments:

Anonymous said...

hejsan sötis :)
hittade en del roligt på grand parfymeri ;) dock verkar revlon inte längre finnas i sverige!! WHY!!! dem har tweezerman med lampa där iaf ;) dock ite orginalet vad jag såg, även en del nagelbansklippare ect, om du va intresserad av det :) Liten notis om solskydd också, köp inte garnier,, provade den och den var oljig och rullade sig på huden :O men nivea lighttouch deras nya solskydd verkade trevligt :) nu kan jag inte välja om jag ska köpa loreal, nivea eller hawain tropic. lancaster låg på ca 269:-!!! loreal har även ett "nytt" kropplotion som ksulle ge mer lyster åt kroppen, förnying av den vi båda har nu, men det var hur stora glitter partiklar som helst i den! det såg ut som om jag skulle på disco ;P pusss saknar dig''

Anonymous said...

haha,. och nej, jag har inte druckit kaffe idag, inte än ;);P //G T

Ivana said...

Sjukt fin färg!

Rouge said...

Golden Touch: Hehe nice sweetie! ;) Jättetråkigt ju! Ojdå hehe! ;) Läskigt :O Mycket att välja på hehe! ;)Ojdå det är inte bra med så mycket glitter! pusspuss, saknar dig jättemycket också! ;)

Anonymous: Hahaha! ;)

Ivana: Oui, indeed! ;)