Tuesday, April 24, 2007

YSL - Volume Effet Faux Cils

Jag är allt lite nyfiken på att testa mascaran YSL - Volume Effet Faux Cils, Faux Cils låter mycket trevligt hehe! ;) Fast jag har för mig att jag har läst på många ställen att den snarare ger långa fransar än volym, och volym är ju det jag är ute efter! ;)


YSL - Volume Effet Faux Cils

12 comments:

Anonymous said...

Jag kan inte använda YSL mascaror för de innehåller för mkt parfym..buhuu..varför har man parfym i mascara eg ? =/

Rouge said...

Hannah: Tråkigt! =/ Ja, jag förstår inte det heller, så överflödigt att parfymera mascaror starkt, och ja som du säger varför har man parfym överhuvudtaget i dem!

När det gäller mascaror med mycket parfym i så verkar jag inte reagera på det, men man kan ju utveckla en överkänslighet osv!Inte bra!

Malin said...

Ja! Jag har också varit nyfiken på den länge men inte vågat lämna min kära Lash queen för den. Nu tycker jag att du gör slag i saken och testar den och återkommer med recension.;)

Rouge said...

Malin: Ja, det är ju mycket frestande hehe! ;) Studiebidrag på ingång imorrn dessutom! ;) Farligt, farligt! Har också ju också Lash Queen och den är verkligen super! =D Dock så var den helkass de första två veckorna, för att konsistensen då var jättetunn och liksom fastnade inte på fransarna eller på borsten, och det är det som gör att jag har svårt för att köpa den igen, för att man blir så gnällig den tiden den är dålig! ;)Dock fluffar ju konsistensen upp sig efter den tiden! ;) Och då är den verkligen gryyymt bra! =D Har haft den ett par månader för länge, och det ska man ju inte ha, men den är fortfarande super! :O

Ivana said...

Jag håller hårt i min Max Factor fortfarande, den gör sitt jobb. Men nån gång ska jag väl också prova en av de dyrare märken :)

Anonymous said...

Den verkar ju bra. Måste inhandla en ny nu.

Rouge said...

Ivana: Förstår det! ;) Skönt att ha en mascara man kan lita på! =) För mig har dock Max Factor inte varit så bra, på grund av att deras mascaror har smulat sig massor på mig! >_< Men annars har de gett väldigt fin volym! ;)

Hihi, ja det är ju himla kul att prova nya saker! ;) Då de gäller mascaror så brukar jag inte köra på budgetmascaror längre, för varenda en jag har haft har smulat, medan de dyrare mascarorna håller hela dagen och verkligen sitter där de ska (bara en enda dyr mascara jag har testat, som har smulat, och det var en volymmascara från vincent longo >_<)

Mia: Ja jag tittade närmare på den idag, och den ser riktigt suberb ut, bra tät borste och lagom kletig konstistens, men man vet ju aldrig förrän man har provat! ;)

Anonymous said...

Den här mascaran ger mig långa fransar med mycket volym. Det ser ut som lösögonfransar! Första gången jag testade den här var det människor som kommenterade hur långa och täta mina fransar var, bla killkompisar och pappa som aldrig annars märker någonting. Absolut den bästa mascaran jag någonsin testat! Annars gillar jag Vincent Longos Volume rich också.

Rouge said...

Anna: Åhå! =D Det är nog bäst jag tar och köper den här mascaran alltså! =D

Har också provat Vincent Longos Volume Rich, men den var ond mot mig! ;) Väldigt svårapplicerad, och smulade som tusan efter 20 minuter typ :O och så fastnade det dessutom snabbt mascara i globlinjen :O ¨Så den funkade inte alls för mig! :O

Anonymous said...

Ger den långa fransar?:) Åh, då kanske den kan vara något för mig!!!:D Fast får hejda mig själv lite nu, har ju redan shoppat benefit bad gal lashes och lancome l'extreme ganska nyligen;) Men denna från YSL har jag varit sugen på ett bra dag, kanske kan slå till lite närmare sommaren!;)

Rouge said...

Annie: Hade för mig jag hade läst det för längesen, men ja, jag kan ju haft fel också! ;)

Då man tittar på den i hylsan så ser det ut att vara en mascara som ger volym snarare än längd, pga av den täta borsten och lite "kletiga! konsistensen! ;)

Hehe, ojdå inte dåligt med mascarainköp hehe! ;) Japp det kan ju vara något att köpa då ju, för det är alltid härligt att köpa produkter man har vart sugen på länge! ;)

Anonymous said...

Keep up the good work.