Friday, April 6, 2007

Dagens impulsköp!

Japp, idag blev Chanels överlack inhandlat, jag bara föll pladask för förpackningens snygga design och framförallt dess härliga kolsvarta glansiga färg, fabulous! Så typiskt mig, faller alltid för Chanel! ;) Haha, får hoppas det är bra nu, så det inte var ett alltför dumt impulsköp! ;) Recension kommer förstås framöver! ;)

Chanel - Laque Reflet Immédiat

4 comments:

Anonymous said...

Hej! :)
Jag har precis hittat din blogg och tycker att den är jättebra, men jag skulle tycka att det vore jättekul om du lade upp något: steg för steg hur man lägger typ en bra vardagsmake och en lite mer festmake. Det vore jättekul för du är ju så duktig. :D Och sen skulle det vara kul om du tipsade om produkter, var man kan köpa dem och kanske ungefär vad de kostar om du pratar om t.ex. ögoncreme.

Men din blogg är verkligen jättebra och jag tycker att det är jättekul att läsa. :D

Anonymous said...

Åhh...fy så härlig flaska..hoppas det är bra :)!

Anonymous said...

haha,. håller med ovan hoppas dn är bra nu bara ;) själv ska jag hoppa in i dushen nu och sedan måla naglarna med mitt nya foxy nagellack =D hoppas bara att det går bättre än det gick igår. Ha en glad påsk på dig sötnosen =D
puss pusss

Rouge said...

Emmy: Vad roligt att du gillar bloggen! =D Jättekul när ni läsare kommer med tips om vad ni skulle vilja se på bloggen också! =D

Ja, sådana där steg för steg instruktioner är en jättebra idé tycker jag! =D Problemet är bara att jag endast har en rätt kass mobilkamera, vilket gör det svårt att ta bra bilder där man verkligen ser hur jag har gjort! ;) Försökte mig på att ta kort på en ögonmakeup som jag gjorde häromdagen, och det blev inte alls lyckat, man såg inte alls vilka färger det var, eller riktigt tydligt hur skuggan var lagd osv! ;)

Men en kamera har jag länge velat köpa, har dock inte blivit av än! ;) Men jag får ta och se till och skaffa mig en ordentlg kamera alltså, för det skulle jag verkligen behöva! ;) Kanske kan låna någon så länge, och göra ett sådant inlägg eller så! ;)

Ja, det är ju enkelt gjort, det ska jag göra i fortsättningen! =D

Hihi, vad glad jag blir! Så roligt att läsningen uppskattas ju! =D

Hannah: Ja jag veet! :O Alldeles kolsvart och blank, och bara jättesnygg! ;) Verkar funka bra än så länge, mina naglar är steeenhårda! =D Får se om de överlver duschen sen bara, hoppas hoppas! ;)

Foxy: Hihi, ja än så länge så verkar det ju så iaf! ;) Åh, hoppas det går bra och blir jättefint! =D Pusspuss och glad påsk sweetie!