Wednesday, March 28, 2007

Makeupmissar of doom!

1. Japp, häromdagen såg jag en tant som hade foundation, i en väldigt mörkbrun nyans PÅ KINDERNA, ja hon hade det som rouge alltså! Och det blev en väldigt skarp kontrast mot hennes hy, det såg ut som hon hade målat på två bruna blaffar! Det såg helt fruktansvärt ut! UUUrrrrkk alltså, varför gör folk så?

2. Sedan såg jag en kvinna som hade målat läppstiftet aningen för långt ut i mungiporna, och det skapar en sådan hemsk clowneffekt enligt moi! Man ska vara försiktig och iiiiinte måla läppstift ääända ut i i mungiporna, för då får man den där hemska effekten, eftersom läppstiftet då lägger sig och kladdar där i hörnen! Ugh...

8 comments:

Anonymous said...

Hahaha... ja varför gör folk så? Min favoritmiss är när blonda människor får för sig att fyla i sina ögonbryn med svart! mascara =D

Anonymous said...

hahahaha, låter inte så snyggt!

Funderar på att beställa från Strawberrynet och eftersom jag vet att du är en erfaren kund där så tänkte jag fråga dig hur stor risken är att åka på tull? Tänkte beställa för 260 kr, vet du hur mkt tullen ligger på i så fall? Finns det någon man kan göra för att minimera risken att få tull?

Anonymous said...

Jag trodde jag var ensam om att tycka att läppfärg INTE ska målas i mungiporna. Nu känns världen lite mer hoppfull ;-D

Fast hon på tv4:s nyheter som alla killar tycker är så sexig (Anna nånting) kör hårt på clown-sminkningen. Usch.

Anonymous said...

En av de fulaste missarna är folk som först har plockat bort hela ögonbrynen och sen målat dit ett streck med penna istället, varför gör man så???
När det gäller Strawberrynet så hörde jag av någon att om man beställer gift-wrapping (presentinslagning) av produkterna så är risken mindre att man får betala tull. Om man skulle åka på tull så får man pengarna tillbaka av Strawberrynet om man mailar en kopia på kvittot till dem. Antar att de sätter in pengarna för avgiften på ens kreditkortsnummer.

Rouge said...

S: Ja, helt sanslöst! Ugh... ja fy alltså! Brutala kontraster liksom!

Annie: Nej, verkligen inte! Jag har alltid jätteotur, åker nästan jämt på tull, men det är så enkelt att få tillbaka pengarna, så det gör inget =)Sedan finns det de som verkar ha mycket mer tur med det där, och som aldrig har åkt på tull! hum ca mellan 125-290, väldigt olika är det..

Vissa menar på att om man väljer giftwrapping så är risken mindre att råka ut för tull (som Anonymous har skrivit ovan, och allt det som är skrivet där stämmer också), men det verkar inte ha spelat nån roll för mig (väljer alltid giftwrapping), har beställt massor av gånger, men bara sluppit tull ca två gånger..

Det verkar dock som att man slipper tullen om man beställer få lätta grejjer, som ett enda nagellack, eller en enda liten kräm.. har nämligen sluppit tullen då jag har beställt så lite grejjer... verkar bli mer tull ju mer tunga och många grejer man beställer...

Om du inte redan har kollat detta stora inlägg med massor av info om strawberrynet så har du länken här ;): http://lemakeup.blogspot.com/2007/01/strawberrynet-fr-man-betala-tull-och-r.html (funkar inte detta så finns det inlägget under kategorin shopping i bloggen ;))

Sara S: Hihi! ;) Du är säkert inte ensam, finns nog många som tycker det! Hoppas det i alla fall för det ser verkligen fruktansvärt ut!!

Hehe, har ingen koll på nyhetsuppläsarna, haha som tur är antar jag! ;) För usch för att måla läpparna sådär!

Anonymous: Ja, där har vi en riktig hemskhet också!! Förstår inte heller varför man får för sig det! Urk!

Anonymous said...

hoppa in i duschen nu muppi så jag kan få se ditt nya nagellack och höra vad du tycker om hudlotionet,. så nyfiken att jag håller på att dö!!!!

pusss

Anonymous said...

Ja, om man inte lär sig av sina egna misstag lär man sig förhoppningsvis av andras ;)Såg en 70-årig dam med knallblå ögonskugga och knallblå mascara MEN på något vänster blev det riktigt coolt och jag kunde inte sluta titta!!

Hörde också att om man handlar för under 300kr brukar man slippa tull.. Har inga vetenskapliga belägg för det än dock..

Rouge said...

Foxy: Hihi, mmh ska det, men äter god rostad macka nu :D Hihi, sööötis då! =D Du får se det imorrn ju! =D pusspuss sweetie! =D

Red Head: Haha, precis! ;) Ojdå! ;) Tja, de flesta nyanser kan vara fina i rätt transparens och ser till att den matchar ens hudton ;) Blå mascara har jag dock svårt för! ;)

Haha, kanske stämmer ;) Då jag har shoppat en vara i taget är då jag har sluppit tull, och då har det nog varit under 300! ;)