Saturday, July 12, 2008

It's mine!

Nu har jag precis klickat hem underbara Chanel - Poudre Cristalline från Strawberrynet! Kunde inte motstå länge haha! ;)

Men hey, ett riktigt bra (eller två ;)) löspuder är aldrig fel! Och Chanels vanliga är ju fantastiskt, så detta kommer säkert bli en riktig höjdare också! =D

2 comments:

Anonymous said...

Hej! Har tittat runt på lite olika sminksajter nu och hittat donnabeauty.se har ni någon åsikt om denna för vad jag fick för första intryck iallafall verkar den bättre än strawberry.net då det bl a är mycket billigare?

Rouge said...

Hej där!

Intressant fråga! =D Har precis kollat in donnabeauty.se nu för första gången, och jämfört lite priser med Strawberrynet...

Kollade in lite random produkter, och Strawberrynet var faktiskt billigare i de fallen:

Dermalogica - Daily Microfoliant 75ml:

donnabeauty: 449 + 29 i frakt
strawberrynet: 369 (ingen fraktkostnad)

YSL Touche Eclat:

donnabeuty: 239 + 29 i frakt (268 totalt)
strawberrynet: 253 (ingen fraktkostnad

MEN, donnabeauty.se verkar ju onekligen ha bra priser! =D Och de kan säkert vara billigare i vissa fall, så det kan ju löna sig att kolla upp både strawberrynet och donnabeauty innan man shoppar något.

Men man får FRAMFÖRALLT också tänka på att man får räkna in fraktkostnaden i priset på donnabeauty, och se om det fortfarande är billigare än strawberrynet!

De har ju dock ett väldigt bra pris på frakten också, endast 29 kronor! Så det är ju super! (många nätshoppar är ju dyrare) Och leveransen går ju självklart snabbare än från Strawberrynet, eftersom det är en svensk site! =D Och de är ju mycket billigare att handla där än i vanlig butik! ;)

Slutligen får man säga att det var roligt att du tog upp detta! Och därmed också tipsade om donnabeauty! Är själv sugen på att shoppa där nu måste jag säga! ;)