Tuesday, November 13, 2007

Spegelblanka läppar!

Ville bara säga att jag hittat en ny läppglansfavorit från Lumene. Lumene - Berryfun Lip Gloss, nr 26 närmare bestämt; en trevlig transparent rosa nyans!

Och glosset ger verkligen spegelblanka läppar och håller dessutom länge. Budgetgloss är ofta annars bra på att försvinna så fort man applicerar dem (ja i stort sett )! =P Det är dock lite klistrigt, men det är ju det som gör att hållbarheten blir bättre! Och den lilla klistrighet man upplever kan jag överleva!


Lumene - Berryfun Lip Gloss - nr. 26


Hehe, detta gloss slår ju förstås inte min überfavorit från Chanel, ja Chanel - Levrès Scintillantes, som också ger vackra spegelblanka glänsande läppar, och håller mycket länge för att vara ett läppglans, men lyckas ÄNDÅ att inte vara klistrig alls i stort sett, utan återfuktande och skön men ej rinnig i konsistensen!

Men hey, man vill ju alltid prova nya produkter, och denna gången blev det ju Lumeneglosset, vilket ju visade sig vara en riktig pärla! =D

8 comments:

Lene said...

Jag stod och fingrade på ett sånt på Åhlens härom dagen:) Får nog bli ett sånt nästa gång, trots att jag får panik på klistriga gloss

Rouge said...

Lene: Hehe, låter bra det! Ett mycket bra köp är det! =D

Becccan said...

Vad fint det va! :)

Rouge said...

Becccan: Tackar, tackar! Ja, det är verkligen ett riktigt lovely läppglans! ;)

Sminkan said...

Är ju inte heller ett fan av klistrigt, men måste säga att din bild på din mun med det läppglanset är bästa reklamen de någonsin kan få! Jag tror jag också kommer att köpa ett av deras glans och då med förhoppningen att få dina läppar...

Rouge said...

Sminkan: Ne, man står ju inte ut när det är sådär jätteklistrigt! Tack så mycket, vad gulligt sagt! ;) Det kommer du nog allt få för det är verkligen ett riktgit glossigt gloss detta! =D

Linda said...

Hej Rouge!!
Funderade på att testa magic concealer efter att du pratat så bra om den. Hörde att du ha 01an. hur ser din hy ut? är den ljus eller vitblek? Är osäker på vilken jag ska ha :s normalt har jag den ljusaste versionen i alla concealers, men jag har hört att MCs ljusaste variant är alldeles för ljus så den bara ser grå ut. vad tycker du?

Rouge said...

Hej där! =)

Hehe, då jag är definitivt vitblek i det fallet! Och jag har också alltid den ljusaste nyansen då det gäller concealers, och ja många märkens ljusaste concealer är inte tillräckligt ljusa för mig! ;)

Och Magic Concealers 01:a är definitivt den jag ska ha, inte någon mörkare nyans... Tycker verkligen inte att den är grå, utan snarare väldigt ljusgivande och smickrande på min hy! Men vad vi har för hy och hur smink gör sig på den är ju så himla individuellt!

Så den är inte för ljus för mig alltså, eftersom jag har mycket ljus hy... Concealers ska i mitt tycke vara i samma nyans som den hyn, eller något ljusare, men inte för ljus heller för det ser ju inte naturligt ut med vita ringar runt ögonen! ;)

Så detta är alltså vad jag tycker men om den passar dig kan bara du avgöra, kanske är den för ljus för dig om du har mörkare hy än mig tex...

Det bästa är ju om du har möjlighet att prova och jämföra nyanserna i butik, för att på såsätt avgöra vilken av dem som ligger närmast din hudton =)

Hehe, får ursäkta för mitt osammanhängande och babbliga svar, men jag är väldans trött nu! ;) Hoppas det var till någon nytta iaf! ;) Och lycka till med concealerletandet!