Wednesday, September 26, 2007

Härligheterna har anlänt!

Yes, nu är de härliga produkterna jag beställde från Strawberrynet äntligen hemma hos mig! =D Det jag beställde var ju en Dior - Diorskin Sculpt Foundation och min kära YSL - Volume Effet Faux Cils!

Helt underbart att ha kära Faux Cils hemma idag, för den ger mig verkligen överlägset bäst reslutat! Och jag har också provat nya Diorfoundationen, och den verkar mycket lovande, riktigt fint resultat fick jag då jag provade den idag! =D

8 comments:

Malin said...

Härligt med nya saker!:D
Hur gick det med tullavgift nu när Strawberry tagit bort refund-systemet?

Anonymous said...

Återbetalar StrawberryNet inte längre eventuella kostnader för moms?!

Rouge said...

Malin: Indeed! ;) Har de? :O Jag gjorde bara som vanligt och mailade in kvittot och fick mail tillbaka att de skulle ersätta tullavgiften jag lagt ut! ^^ Precis som jag alltid brukar göra, och jag har alltid fått tillbaka pengarna jag lagt ut på tullen! =)

Annika: Moms ingår väl i priset tror jag, jag har aldrig fått betala någonting utöver priset de anger på hemsidan! =)

Malin said...

Nämen? När lade du beställningen då? Det var väl alldeles nyss? Strawberrynet har gjort om för oss svenskar, det står på framsidan att de inte längre ersätter tull och att tullen är tillagd till priserna men tas bort när man kommer till kassan. Alltså ska man inte få tillbaka tullen numer. Men du fick det alltså?? Vad mysko! Vi har vilda diskussioner om just detta på Pret-ty. Gå gärna in där och skriv om din senaste erfarenhet!

Rouge said...

Malin: Onsdagen förra veckan! =) Ja, jag såg det! :O letade efter diorfoundationen som jag skulle ha, på den svenska versionen eller vad man ska säga, men så hittade jag den inte där, så gick jag in på www.strawberrynet.com och kollade där, och där fanns den, så jag beställde den där ^^ där funkade allt som vanligt och jag mailade kvittot och fick tillbaka tullen! himla skumt det här alltså!

Ojdå, jaha! Ska kika in på Pret-ty då! :O

Anonymous said...

Trevligt :-)!

Rouge said...

HannaSthlm: Hihi, ja väldans! ;) Alltid kul att få hem sådana godbitar hoho! ;)

Anonymous said...

You are so аweѕome! I dо not believe I have rеad a single thing like this bеfore.

So good tо dіsсoνer anotheг person with oгiginal thoughts
on this toрic. Seriously.. thаnk you for staгting this up.
Тhis web ѕite is one thіng that is nеeԁed on thе web,
somеone wіth a bit of originality!

Feеl free to surf to my web blog :: Pay Day Loans
My website - Pay Day Loans