Tuesday, February 20, 2007

Brow Fix och Ögonbrynskugga!

Hehe, nä jag får snart ta och skärpa mig ochse till att köpa lite produkter till mina ögonbryn. Såsom brow fix, och ögonbrynsskuggor. Jag försummar mina ögonbryn way to much måste jag erkänna, även om jag håller dem i trim med pincett. Brow Fix från Make Up Store har i alla fall brutalt snygg desgin, om den är bra vet jag inte för jag har inte gjort några efterforskningar! ;)


Make Up Store - Brow Fix



Smashbox - Brow Tech

4 comments:

Anonymous said...

Smashbox - Brow Tech... vad är den bra för?

Anonymous said...

OMG! Varm kladdkaka med glass och cappucino! Guuu vad gott det är! Hoppas din tenta gick bra love!
pussss

Rouge said...

Linda: Det är en ögonbrynsskugga, för markering av ögonbrynen! =) som en ögonbrynspenna! =)

Foxy: ÅÅÅh men lyyyyyyx!! Ja, själv har jag haft en lååång dag med bussar som inte kommer, och spårvagn som blockerar nordstan, tenta i fyra timmar, djupfryst av allt bussväntande, farsan hämtade mig med bilen och körde till stan så jag skulle hinna till tentan, och vi blev påkörda bakifrån av en taxi, fast det var typ i gångfart för den halkade in i vår bil strax innan pappa stannade, ujujuj vilken dag alltså!!

MEN jag kom I TID till tentan, 20 min innan! Det du linda! ;) trots allt krånglande, och sen nu ikväll så var jag hemma vid tjugo över nio, för en halvtimma sedan alltså!!

Anonymous said...

If you suffer from low back pain, you might like to think about using temperature therapy. The temperature helps reduce inflammation within the rear, which can lower your ache. Your could apply a warmth pad for your back again when you find yourself sitting yourself down or saturate inside a cozy bath. [url=http://www.ss12w12ws.info]Illnerev5ss[/url]