Sunday, January 21, 2007

Too Much...

Alltså det här var ju bara för mycket! Budget, mellan eller lyx – vad väljer du? skriver de, och de verkar ju mena att dessa makeuper faktiskt är något som går att ha, och inte bara som färginspiration inför våren (för då hade de väl kommit undan med det).

Bild 1: Ser ut ungefär som hej jag har rouge på mig, och den här överdoseringen av rouge skulle synas på 3 mils avstånd. För mycket grönt runt ögonen dessutom. De röda läpparna var fina, men tillsammans med resten av makeupen är det hemskt. Denna makeupen som helhet var verkligen horribel.

Bild 2: Varför envisas det med att ha så mycket rouge. Det ser ut som om hon har två rosa bollar på kinderna. =P Detta hade varit en okej makeup om det inte hade varit för allt rouge. Fast det är ju lite mindre än på den första bilden i alla fall.

Bild 3: En sådan skrikig ögonmakeup kan man väl inte gå ut i?! (Rosa och orange?) Helt fruktansvärd ögonmakeup, man vill väl inte se ut som en clown heller? Rouget och glosset var dock fint.

11 comments:

Anonymous said...

Ja de bilderna är verkligen hemska! Ser mer ut som teater/clownsminkningar!

Rouge said...

Ja verkligen... Ugh!! >_< Så långt ifrån vårfräscht man kan komma!

Anonymous said...

hittade ingen länk till bilderna? love you babe. kysss Linda

Anonymous said...

tihih nu hittade jag en :D puss L

Rouge said...

fniss, oki ;) helt fruktansvärt alltså ;) love you too! Puss påre Linda! ;)

Anonymous said...

Ja, men FY vad dom ser ut! Hur kan man publicera sånt??

Rouge said...

Ja, jag fattar inte det heller! Ugh alltså! Meningen med smink är ju inte att man ska måla över ansiktet! Det ser ju ut som dom har försökt göra det nästan, och i hemska färgkombinationer dessutom!!

Anonymous said...

Ha ha ha! Aftonbladet har sällan snygga sminkningar dock. Tror det var de som hade en makeover för ett par veckor sedan, och tjejen var grymt mycket finare innan. Håller med - sminkningarna är fula!

Rouge said...

Hahaha! Ojdå, vilka stackare som fick utsättas för deras makeover då alltså! ;)

Anonymous said...

Jag håller med, de är hemska. Jag skrev ett inlägg om det men jag såg det som inspiration istället. Men det är verkligen för mycket däremot allt tillsammans, men man kan ju bara ta någon enstaka detalj. Dessutom tror jag att den orangea ögonskuggan kan vara skitsnygg. Det rosa blev bara för mycket. Men tänk dig tex det orangea på en mörkhyad. Det skulle bli skitsnyggt!

Rouge said...

Yes, horrible! >_<

Ja, visst kan man det!=D Japp, det skulle kunna bli enormt snyggt ja! =D Makeuper i starka färger kan vara jättesnyggt dessutom, men då måste man verkligen veta vad man gör, och noga avväga färger som passar ihop, och som passar hudtonen osv =) Och inte ta så mycket av alla färger att det känns som man målar över hela ansiktet, som det ser ut som att de har gjort här ;) Clownvarning to the max liksom ;)