Tuesday, May 15, 2007

Bästa ögonmakeupremovern?

Har några sådana där pads som det är tillsatt ögonmakeupremover i just nu, och de är rätt bra faktiskt, men de ser ut att ta slut fort ;). Så jag kommer nog behöva en ny remover snart, så därför undrar jag:

Vilken är den mest effektiva, men ändå skonsamma ögonmakeupremover enligt er? =D



L'oréal- Gentle Eye Make-Up Remover



Lancôme -Bi Facil

17 comments:

Anonymous said...

Lancomes Bifacil helt klart! Sjukt bra ju!

Anonymous said...

Röstar också för Lancomes!
Den kommer snart att dyka upp i ett litet ögonmakeupremover test som jag tänkte ha på bloggen.

Malin said...

Lancomes är bra och Helena Rubinsteins!:)

Anonymous said...

Jag tipsar om Eye Foam Remover från MUS som jag tycker är mycket bättre än både Lancomes och Loreals. Både effektivare OCH skonsammare. Dessutom använder man fingrarna och slipper pads. 155 kr för 200ml.

Den finns inte med bild på MUS hemsida så jag länkar till recensionen på min egen blogg.

http://soderstjerna.blogg.se/291206124845_soderstjerna_testar__eye_foam_re.html

Anonymous said...

Jag använder en från nivea för vattenfast make up. är som en lotion som man stryker på fransarna och mascaran försvinner mkt bra:)

Rouge said...

Lene: Hoho, så bra! ;)

Nyans: Nice ^^ Oh, det låter ju fabulous, ser fram emot det då! =D

Malin: Nice! =D Får kolla in dem båda! ;)

Sara S: Jag läste recensionen och wow, den verkar ju helt fenomenalt bra, blir mkt sugen på den nu ju! =D Väldigt bra pris för så många ml remover också! =D

Annie: Jaha =D Det låter ju allt bra det! =D



Jättekul att jag fick så många bra tips! =D Super för både mig och andra läsare som kanske är på jakt efter ögonmakeupremover! ;) Så det får man allt tacka för! ;)

Anonymous said...

usch inte loreal tjossan.. den hadek ag, inte så bra. lukta äckligt.. svbårt att få bort och ögonfransar ramlade av. min favorit kommer i från weleda och heter "cleansing lotion" bra till ögon.

Miamaia said...

Etter å ha vært gift med de vannfaste mascaraene fra Lancome (=de vanskeligste å fjerne), har jeg kommet fram til følgende liste:

(1) YSL Instant Pur (to-fasefjerner)
(1) Biotherm Biocils (ditto)
(2) Lumene tofasefjerner

Disse tre slår Lancome, Rubinstein, L'Oreal og co ned i støvlene.

Anonymous said...

Hehe! Vad alla tycker olika! Mellan dessa är valet självklart: L´Oreal. Lancômen bara oljade runt allt och det sved i mina stackars ögon..:( Uff. Å andra sidan använder jag aldrig vattenfast mascara så jag behöver inte så starka grejer.

Rouge said...

Prinsesse Vil Ikke: Oj, tack så mycket för den utförliga listan, superbra ju! =D

Red Head: Hehe, ja verkligen! Hehe, oki! =D Ojdå, inte trevligt det! =/ Använder inte vattenfast mascara heller faktiskt! ;)

Malin said...

Tips! Strawerry säljer just nu en 60ml-flaska med Helena Rubinsteins remover All eyes (den jag älskar) för endast 61 kronor just nu. Måste vara ett tecken på att du ska slå till!;)

Rouge said...

Mailn: Oj, vad billigt! :O Fast i och för sig, 60 ml är ju inte så jättemycket, men ändå mkt billigt för att vara Helena Rubinstein! ;) Hehe, precis! ;) Tack för tipset! =D

Malin said...

Ja, det är inte mer än rätt att du beställer en sådan flaska nu eftersom jag ju beställde en False lash efter din recension. Lika för lika!;)

Men allvarligt; den är superdryg och tokbra funkar på alla mascaror och om man har linser etc. Lämnar ingen läskig oljehinna som många removers gör. 60 kronor är ett superpris för att testa.:)

Rouge said...

Malin: Haha precis! Oh, fabulous, gah jag är mycket sugen måste jag säga, och 60 kronor är ju verkligen ett riktigt fyndpris hehe! =D Fast samtidigt är jag enormt sugen på MUS remover också, efter att ha läst Soderstjernas recension, där den fick enoooooormt bra omdöme och verkade så smidig! :O

Usch svårt val! ;) Kan nog vänta lite till eftersom mina pads som jag har nu lär räcka ett litet tag till, och strawberrynet brukar ha special purchase på produkter relativt länge ändå hehe! ;)

Anonymous said...

Jeg bruker Lancome og er veldig fornøyd med den (bruker vannfast mascara), men er også blitt tipset om øyensminkefjerne fra BodyShop, har litt lyst å prøve. Noen med erfaring?

Rouge said...

Emma: Så bra! ;) Oh, Body Shop, ja kanske någon här har provat! ;)

Anonymous said...

Har den översta och den fungerar hur bra som helst. Tar ju bort all ögonmakeup direkt! :)