Tuesday, February 27, 2007

Sugen på att köpa mascaran High Impact från Clinique!

Yes, det är jag allt. Borsten verkar vara så fluffig och bra haha! ;) Därför att den ser verkligen ut att kunna skapa rejäl volym! Och konsistensen verkar vara alldeles lagom också: inte för tjock och inte för tunn! ;)


Clinique - High Impact Mascara

10 comments:

Anonymous said...

Är också nyfiken! Har funderat på den några gånger men jag kommer aldrig till skott. :)

Anonymous said...

Suverän blogg har du, tusen tack för den!
Läser och lär.
Ser att du shoppar en del via nätet, funderar oxå på det.
SUPERKNASTERTORR är min hy och det gör mig galen.
Har fått prova Shiseido men det vet vi ju vad den kostar här i landet....
Har du lust att berätta om din nätshopping?
Andra tips tas såklart oxå gärna emot!
:))

Sarah
nyheter123@hotmail.com

Anonymous said...

Nej, köp inte den! Det är den absolut sämsta mascaran jag någonsin provat. Den är jätteblöt vilket gör att fransarna blir helt ihopklibbade så att det ser ut som att man har ca 3 st helt spretiga ögonfransar. Usch! inge bra alls!!! :(

Rouge said...

Mia: Hehe, samma här! ;) Det har inte blivit av liksom! ;)

Sarah: Tack så jättemycket! ;) Vädligt roligt att du gillar bloggen! =D

Ja, det gör jag! ;) Man kan ju hitta så mycket till superbra priser, och dessutom få tag i produkter och märken som inte finns här hemma, så det är riktigt bra med nätshopping! ;)

Usch, vad jobbigt, har också torr hy! Oh Shiseido, de verkar ha mycket trevligheter i sitt sortiment (äger dock ingen av deras produkter) ;) Yes, dyrt är det, men deras produkter är säkert billigare på strawberrynet! =)

För din stackars torra hy så vill jag gärna tipsa om Dermalogicas intenstive moisture balance (för ansiktet), och Neutrogena Comfort Balm (för kroppen), riktigt bra krämer båda två! =)

Ja, visst! Jag mailar och berättar mer! =D

S: Ojoj! =O Det låter riktigt illa det!! Usch! Jag höll ju nästan på att impulsshoppa den idag på vägen hem, men jag höll mig ifrån det som tur var haha! ;)

Anonymous said...

Den mascaran gillar jag skarpt! Tycker den är precis lika bra som Diorshow. Annars är min favorit faktiskt Lash Architect från L'Oreal som jag tycker är toppenbra för ett kanonpris! Jag gillar när det blir mycket mascara, inget fjutt för mig alltså! Ska man sminka sig så vill jag att det ska synas!
:-)
Katarina

Rouge said...

Katarina: Åh det låter ju bra! ;) Intressant att mascaror fungerar så enormt olika för olika människor! =)

Åh, ska ta och kolla in Lash Architect då, bra pris är ju alltid toppen också! =D

Hihi, gillar också när det syns, volyyym ska det vara, om det ska vara! ;) Lite naturligare fransar kan vara snyggt till vardags i och för sig, men det får absolut inte vara för mesigt! ;)

Anonymous said...

Den är jättebra! Dock smular den en del på mej..

Anonymous said...

Hehe, nu ska jag göra det ännu svårare för dig babe. :P
Tycker inte att du ska köpa Lash Architect från L'Oreal, eller, den är väl ok men du vet ju hur mitt resultat blev med den :O
tycker däremot att du ska pröva high impact , ENBART för att jag vill veta om den är bra ;P så den borde du nog inte heller köpa med tanke på de omdömen som den fått här! DÄREMOT tycker jag faktiskt att du kan testa Diors Diorshow för att jag tror att den kan fungera bra på dig,. Om du vill ha mer vardagliga fransar tar du ett lager vill du ha mer party lashes tar du på flera. Just nu fungerar den super för mig iallafall och det är den som jag ska köpa nu igen när jag får pengar =D

Lycka till muppi! :)

Rouge said...

Emmy: Jaha, ojdå! :O Tja, om den smular så är det ingen hit för mig, eftersom jag har linser så irriterar det mina ögon jättemycket =)

Linda: Yeah just det! :O Inte lätt det här med mascaror ;) Kanske ska ta och prova klassikern Dior Show! ;) Tycker Diors hylsa är snygg också! ;) Men hur fungerar monsterborsten när man har bråttom, är det inte lätt att klanta till det då, och få mascara lite varstans? ;)

Tack så mycket sweetie! ;)

Anonymous said...

Nejdå! Alltså borsten är ju stor och det kan vara svårt att komma åt de innersta ögonfransarna, vilket ledde till att jag påbörjade mascara jakten igen. Det är väl det enda som denna mascaran har som är negativt. plus att några säger att hylsan typ kan ramla av! :O Har själv aldrig märkt någon tendens till detta men jag vet inte. Jag tror att jag lärde mig ganska så snabbt att hantera borsten och eftersom konsistensen på mascaran är såppas lätt jobbad tror jag inte att det blir några som helst problem för dig din söta sminkjunkie! Pusss