Wednesday, January 24, 2007

Åh!

Vad härligt rosigt detta rouget ser ut att vara! Nyansen bella ser helt perfekt ut! Synd att man inte är i behov av ett nytt krämrouge för tillfället alltså! =O

4 comments:

Anonymous said...

Man är ALLTID i behov utav nya krämrouge! ;)

Rouge said...

Hihihi! ;) Ja, det har du nog rätt i! =D

Anonymous said...

Jaaa, det ser så otroligt fint ut. Har du provat Smashbox tiidgare?

Rouge said...

Jag har provat ett gloss från dem som heter "Smashbox Lip Gloss" i nyansen "pout". Jag trodde att den var ganska transparent ljusrosa (fungerar på mina läppar), men den var istället väldigt färgrik. Och ljusrosa färger fungerar inte på mina röda läppar (ljusa färger på mörka läppar ser väldigt underligt och onaturligt ut, rätt svårt att beskriva dock men jag antar att det beror på att den mörka undertonen gör att det ser konstigt ut, för att den liksom lyser igenom), tja om man inte dämpar färgen på dem förstås, men det är ju inget jag orkar göra innan jag applicerar lite gloss ;) Denna nyans skulle dock varan snyggt på någon med ljusa läppar.

Fast själva färgen vekade inte hålla sig på plats heller utan den bara gled iväg. Men tja, det verkar ju som att Smashbox har mycket bra grejer enligt vad jag har läst, så jag tror att jag bara råkade ut för ett felköp! =)