Wednesday, December 27, 2006

Recension: Vincent Longo Volume Riche Mascara

Det som jag är ute efter när det gäller mascaror är; volym, volym och ännu mera volym. ;) Sedan måste den också vara snabb- och lättapplicerad och absolut inte fälla eller flaga sig under dagen. Detta är jag ute efter därför att jag har långa, böjda och ljusa fransar av naturen, och det enda som saknas är färgen och volymen.

"Kodnamnet i labbet för Volume Riche Mascara var "the mistress mascara". Skapades för de tillfällen då "less is more" inte gäller. De mjuka fibrerna och den kraftiga borsten gör att mascaran kan appliceras i flera lager för maximal effekt, utan att klumpa. Ger en glansig och fuktig finish." På detta sätt beskrivs den på http://www.cowparfymeri.se/. Dessutom hade den fått bra recensioner på http://www.makeupalley.com/, där den bland annat beskrevs som väldigt volymgivande utan att klumpa sig, och att den höll hela dagen.

Hade därför höga förväntningar på Vincent Longos mascara, men blev tyvärr ganska besviken. Har använt den i några veckor nu, och finner efter ett antal timmar små smulor under ögonen, och borstar man bort dem, så faller det ner nya inom kort. Att hålla sig på plats klarar den inte, och dessutom är den inte speciellt smidig att applicera, utan man får hålla på och arbeta med den ett bra tag innan man får fransarna som man vill ha dem. Det som den däremot är riktigt bra på är att skapa rejält med volym, men det kan klumpa sig en hel del så man får som sagt arbeta igenom fransarna mycket. Synd att den är så krånglig att applicera, och att den fäller, för annars hade det varit en toppenmascara! Och därmed fortsätter mascarajakten!

Betyg:

R R R R R

2 comments:

Anonymous said...

Trist..att det inte var "the one"..den heller...;) jag VET hur det ÄR...man har höga förväntningar på något som låter/verkar/andra tycker är bra men så är den produkten inte 100% för en själv ändå..Lycka till i jakten på den perfekta mascaran..jag har inte hittat den än..jag heller ;)!

Rouge said...

Hihi, jepp ;) Jag vet, det verkar vara så himla individuellt det där med vad som passar :O Har dock aldrig varit med om att mascaror i den prisklassen fäller så mycket heller, så det var illa.. brukar vara budgetmascarorna som fäller, även om de kanske ger ett kortvarigt snyggt resultat...

tack så mycket ;) hihi, och lycka till du också! =D