Thursday, May 15, 2008

På jakt efter ny face mist!

Tja, först vill ja bara ge Håkanssons vitaminsprayer lite cred. Eller ja, jag har endast provat en av dem, Håkansson - Vitamin Spray - Rose.

Grymt användbar produkt alltså, fungerar som ansiktsvatten, fuktgivande produkt efter rengöring, eller för att fräscha upp ansiktet och ge fukt när som helst; som underlag till makeupen, eller ovanpå, och fixerar dessutom makeupen!


Håkansson - Vitamin Spray - Rose


Mycket bra produkt att ha till hands då man är sådär fasligt lat som jag kan vara ibland (eller ja alldeles för ofta =P). Och nu måste jag förstås ha en ny face mist, eftersom jag använde upp hela produkten så himla fort, trots att man nog får säga den är ganska dryg. Kan hända att det berodde på att jag använde den som substitut för ja, allt! =P Lathetens fel osv.. =P

Men nu är bara frågan vad man ska köpa för face mist denna gång, eftersom man alltid alltid vill prova nått nytt...




Håkansson - Vitaminspray - 6-pack mini


Well, Håkansson har ju ett mycket lockande kit man kan prova på, med tester på alla deras vitaminsprayer, och det är ju bra för den gnälliga sminknörden i en som är för fin för att köpa samma produkt som man redan provat en gång. Detta kit ger ju åtminstone en möjlighet att prova alla produkter i deras sortiment.


Clarins - Expertise 3P Screen Mist


Problemet är ju dock att det finns trevligheter från andra märken som lockar också, tex Clarins - Expertise 3P Screen Mist!


Well, well får se vad det blir...