Sunday, January 6, 2008

Nödvändigheter i handväskan!

De morgnar man försover sig alldeles är det väldigt skönt att ha ett litet back-up kit med produkter i handväskan som kan pigga upp en! ;)


Själv har jag följande produkter i handväskan:


- H&M - Volume Mascara: En rätt okej mascara faktiskt, duger till nödsituationer åtminstone.

- H&M - Concealer: Detta är faktiskt en riktigt bra budgetprodukt, som täcker de mörka ringarna och rödflammigheter i ansiktet jättebra. Dock är den något torr i konsistensen för moi, som har torr hy, men det är bara en petitess då den i övrigt är så bra.

- Lumene - Berryfun Gloss - Nr 26: Det perfekta vardagsglosset, riktigt glansigt transparent ljusrosa och sitter bra, och gör sig även bra över läppstift.

- Helena Rubinstein - Wanted Shine - Mon Chèrie: Älskar den rödrosa supersnygga fräscha nyansen på detta läppstift. Det piggar verkligen upp ett morgontrött ansikte, och dessutom är läppstiftet av det transparenta slaget och smälter därmed samman väldigt fint med min naturliga läppfärg. Vardagssnyggt alltså! ;)




- Chanel - Poudre Universelle Compacte -20 Clair: Mitt älskade kompaktpuder från Chanel; ger ansiktet en sammetsmjuk, men matt finish. Perfekt för att bättra på makeupen med, dämpar glans jättebra, och ibland kommer jag även på mig själv med att ta lite lite extra puder, bara för att det ger ansiktet en sådan otroligt fin yta (men inte för mycket såklart :P för mycket puder är ju aldrig snyggt).

- Fösvarets Hudsalva: Ett ordentligt cerat för att återfukta läpparna är ju verkligen ett måste att ha i handväskan. Speciellt eftersom varken läppstift eller glans gör sig bra på torra läppar. Sedan är det ju förstås allmänt obehagligt när läpparna är sådär torra och fnasiga :P

- Jelly Pong Pong - Supermodel Stain - Slenderella: Ett alldeles utomordentligt bra krämrouge i den perfekta rosiga färgen för moi, och dess förpackning är dessutom jätteliten; som gjord för att ha i handväskan alltså!

Och såhär blir makeupen med dessa produkter; inget spektakulärt utan väldigt naturligt.




Makeup med alla produkter från handväskan