Wednesday, December 26, 2007

Underbara julklappar!

Dessa härliga julklappar fick jag i julklapp av pojkvännen! Too Faced - Lash Injection Mascara, och den mycket omtalade ögonmakeupprimern från Urban Decay!

Ska bli så spännande att se om primern är så bra som alla säger! Har läst att även de billigaste skuggor ska sitta som berget med denna primer! ;)


Too Faced - Lash Injection Mascara


Och mascaran är jag också mycket nyfiken opå, för min kära favorit från YSL (YSL - Volume Effet Faux Cils) irriterar mina ögon ibland, det beror väl på fibrerna i mascaran som gör fransarna maffiga och lite stela, men som "skrapar emot" mina linser.

Too Faced Lash Injection ska ju dock bygga upp små tuber kring fransarna, och därför tänkte jag att den kanske lägger sig lite tightare om fransarna och därmed inte irriterar mina ögon, men vi får väl se! ;) Ska prova dessa pärlor ikväll! =D


Urban Decay - Eye Shadow Primer Potion

Måste också säga att jag även fick en kamera i julklapp, så nu kommer ni att slippa de fruktansvärt dåliga mobilkamerabilderna! ;)

Friday, December 7, 2007

Kontroll och precision!

Japp, kontroll och oerhört bra precision får man med foundationborste! Ett verktyg som jag nu äntligen har prövat! Har tänkt att jag ska köpa det hur länge som helst, men det har aldrig blivit av, ja tills för ett par dagar sedan!




Gotta love the foundation brush!


Köpte mig en från Kicks för det ringa priset av 95 kronor, och jag är verkligen hur nöjd som helst! Det blir verkligen jättelätt att styra hur täckande eller transparent man vill lägga foundationen och att få precis så mycket foundation man vill på olika ställen i ansiktet! Man får sin foundation preeecis exakt som man vill ha den alltså, och är verkligen fabulous! Ett perfekt resultat får man verkligen!

Hehehe, visst har säkert de flesta av er inbitna sminknördar redan provat detta verktyg, men jag var ändå tvungen att tjöta lite om det! ;) För vilket härligt verktyg det är alltså! =D