Wednesday, September 26, 2007

Härligheterna har anlänt!

Yes, nu är de härliga produkterna jag beställde från Strawberrynet äntligen hemma hos mig! =D Det jag beställde var ju en Dior - Diorskin Sculpt Foundation och min kära YSL - Volume Effet Faux Cils!

Helt underbart att ha kära Faux Cils hemma idag, för den ger mig verkligen överlägset bäst reslutat! Och jag har också provat nya Diorfoundationen, och den verkar mycket lovande, riktigt fint resultat fick jag då jag provade den idag! =D

Wednesday, September 19, 2007

Nu har det shoppats härligheter!

Hoho, är en riktig nattuggla som älskar att sitta och uggla om nätterna och ägna mig åt trevligheter som näthopping och annat kul, och samtidigt brukar det bli en hel del koffeinfritt bryggkaffe (eftersom jag blir alldeles för muppig för mitt eget bästa av vanligt kaffe, och tja det är ju inte speciellt bra såhär dags)! =P
Moi


Kaffepimplande nattuggla

Och idag har det shoppats enormt trevliga nödvändigheter: en Diorskin - Scuplt Foundation, och min absoluta favoritmascara YSL - Volume Effet Faux Cils från Strawberrynet som vanligt! =P




Diorskin - Scuplt Foundation


YSL - Volume Effet Faux Cils

Ska bli grymt härligt att få hem Faux Cils igen, för det är verkligen den allra bästa för moi! Har jämfört den med andra mascaror som Diorshow och Lash Queen från Helena Rubinstein, och båda såg helt mesiga ut jämfört med Faux Cils härligt maffiga, volumiösa effekt! (Jämförelsen gjorde jag genom att måla Faux Cils på ena ögat och någon annan mascara på andra ögat, och skillnaden var enorm! :O) Det blir också super att få en ny foundation nu till hösten, eftersom jag inte har något flytande foundation nu, och jag blev ju alldeles förälskad i Diorfoundationen häromdagen! =D

Monday, September 17, 2007

Essie till Göteborg!

Check this out!

Ja, Essie har kommit till Göteborg alltså, till Åhlens närmare bestämt. Detta meddelade min söta Black Velvet mig häromdagen, och vi sist vi körde shoppingrunda så gick vi naturligvis in på Åhlens för att kolla in Essielacken! Men jag måste säga att de var aningen undangömda, och jag hade lätt kunnat gå förbi där och missat dem totalt!


Fabulous Essie har äntligen kommit till Göteborg!

Wednesday, September 12, 2007

En Dior - Scuplt Foundation till moi!

När lönen kommer (dvs väldigt snart, moha) så tror jag allt det blir en ny foundation till mig. Har nämligen gått och blivit väldigt förälskad i Diorskin - Sculpt Foundation som jag stötte på häromdagen, vid ett besök på NKs fina sminkavdelning här i Göteborg!

Det knäppa är att jag har kollat in Diors foundations en himla massa gånger förut, men på något sätt lyckats missa Diorskin Sculpt Foundation, mycket konstigt! Tidigare har jag även konstaterat att resten av Diors fondations har varit alldeles för mörka och orangetonade för mig!




Diorskin - Sculpt Foundation

Men denna foundation i nyansen Ivory är alldeles perfekt för moi, och den verkar täcka mycket bra samtidigt som den gör huden väldigt väldigt mjuk, men inte alls glansig (en del fuktgivande foundations kan faktiskt även göra en torris som mig glansig), utan alldeles matt och perfekt!


MAC - Studio Fix - Den ultimata lathetsprodukten?

Frågan är bara om jag orkar använda den, för jag har blivit så jäkla bekväm av mig med min kära MAC - Studio Fix! Men jag är löjligt sugen på att köpa den, men det kanske blir ett jätteonödigt köp haha! =P

Saturday, September 8, 2007

Men åh!

Vid min och Black Velvets senaste shoppingrunda så passade jag på att känna på krämen Freeze 24/7 - IceCream Double Scoop Intensive Anti-Aging Moisturizer! Och man blev verkligen OFÖRSKÄMT LEN alltså, och den gick in i huden som en dröm! Även min söta Black Velvet höll med om detta, och tyckte att det nästan kändes omänskligt lent efter att ha tagit på den krämen haha! ;) Så jag blev förstås fruktansvärt sugen på att inhandla en sådan kräm, men den är dyr, väldigt dyr! Dock billigare på Strawberrynet, men där är den ändå dyr haha! ;) Åhå, gimmie, gimmie, gimmie alltså! ;)


Freeze 24/7 - IceCream Double Scoop Intensive Anti-Aging Moisturizer

Wednesday, September 5, 2007

Dagens impulsköp!

Idag blev det allt ett litet impulsköp, och detta därför att jag inte kunde motstå denna söta rosa flaska med ansiktsvatten från Vichy. Självklart är den alkoholfri, och ska ge torr och känslig hy extra mycket fukt!

Naturligtvis detta ansiktsvatten testas innan läggdags, spännande spännande! ;) Och det är faktiskt första gången jag testar något från Vichy, även om jag har spanat in deras krämer många gånger (har dock totalmissat denna söta lilla flaska med ansisktsvatten), så det blir intressant! ;)


Vichy - Hydra-Soothing Toner
Pris: 99 kronor på Apoteket

Saturday, September 1, 2007

Dagens shopping!

Idag på min enda lediga dag i veckan har det äntligen fikats och shoppats med min kära Black Velvet, och det var bäst att passa på att inhandla nödvändigheter när man äntligen hade lite tid över! ;)

Eftersom sista droppen av min Dermalogica - Intensive Moisute Balance gick åt idag så skyndade jag mig att köpa krämen jag tidigare nämnt i bloggen: Lumene - Soothing Moisture Cream. Blir spännande att se om den är lika bra som jag tror att den är!



Lumene - Soothing Moisture Cream
Pris: 125 kronor på Åhlens

Sedan har jag redan gjort slut på mina makeupborttag-ningssvervetter som jag köpte för bara ett litet tag sedan, för att jag är så sanslöst lat med rengöringsrutinerna nu när jag jobbar så mycket... Därför blev det förstås nya sådana servetter inköpta idag, och denna gången blev det L'oréals nyaste cleansing wipes L'oréal - Dermaq Expert - 40 intensive make-up remover wipes (for waterproof & long-lasting makeup - face, eyes and lips).



L'oréal - Dermaq Expert - 40 intensive make-up remover wipes
Pris: 85 kronor på Åhlens

Det står också att de ska innehålla en högre koncentration av rengörande ingredienser än klassiska makeupborttag-ningsservetter. Det låter ju mycket bra det, och dessutom så är förslutningen på förpackningen mycket bättre än på andra sådana här produkter. Den har nämligen ett plastlock som man kan öppna och stänga ordentligt, istället för en dålig klisterlapp som ska hålla ihop förpackningen!

Blir premiärtestning av dessa produkter nu innan jag lägger mig! Fabulous blir det.