Tuesday, July 31, 2007

Jakten på en vattenfast kajalpenna är avslutad!

...så var ju jag ute efter en vattenfast kajalpenna, och en sådan penna är faktiskt inhandlad! =D Dock meddelade jag aldrig vilken det blev! ;) Så därför gör jag det nu istället; pennan som inhandlades var Dior - Eyeliner Pencil Waterproof! ;)

Den kändes mest hållbar då jag var och provade vattenfasta kajalpennor, så därför fick det bli den! ;) Sedan är den ju enormt snygg, och känns väldig lyxig, vilket alltid är ett plus haha! ;) Jag menar vem får inte habegär efter produkter med snygga och lyxiga förpackningar! ;)

Jag har alltså använt pennan ett tag nu, och jag är nöjd med den. Den kunde vart bättre dock för den håller verkligen inte perfekt då jag springer runt på jobbet hela dagarna, men den håller enormt mycket bättre och längre än en vanlig kajalpenna! ;)

Sunday, July 29, 2007

Skira läppstift!

Älskar verkligen skira läppstift, för de är så lättburna och passar till mycket men livar ändå upp ansiktet med lite härlig färg utan att se för påmålat ut! =D Är ju fortfarande kär i mitt skira läppstift Wanted Shine från Helena Rubinstein, så man blir sugen på mer sådana här läppstift alltså! Detta från YSL ser verkligen lockande ut också hehe! ;)




Yves Saint Laurent - Rouge Pure Shine Sheer Lipstick - No. 03 Precious Garnet

Saturday, July 28, 2007

Insnöad?

Har tänkt på att jag nästan bara köper produkter från klassiska märken nu förtiden, såsom Chanel, Yves Saint Laurent och Christian Dior.



Och det är lite synd, eftersom det finns en hel del spännande svenska webshoppar med massor av intressanta märken! ;) Men många av de nya webshopparna har jag inte ens kollat upp trots att de har bloggats så mycket om dem, och det är ju väldigt illa! :O


Blush och Eleven poppade upp shoppade jag däremot en del från dem, men sedan den perioden har det inte blivit något mer shoppande på svenska webshoppar! Har inte ens känt mig lockad, och det är väldigt underligt och jag har ingen aning om varför? :O



Har väl gått och blivit lite insnöad kanske hehe! ;)

Friday, July 27, 2007

Måste bara säga...

...att MAC - Studio Fix är helt perfekt! =D Jag älskar den verkligen! =D Foundation och puder i ett, och den fungerar även super som concealer. Bara att svepa den över ansiktet på morgonen och voilà så har man en perfekt bas! Täcker alla rödheter och blodkärl och sådant, och lämar efter sig en, sidenmjuk, naturlig och matt yta! En riktigt snygg finish får man alltså! =D

Men man ska inte överdosera denna produkt för då kan det se mjöligt ut, utan lagom mängd ska det vara, så blir det alldeles perfekt! ;) Och om man har torr hy ska man ha en ordentlig och ganska så rejält återfuktande dagkräm/fuktkräm under, eftersom produkten är något torr! ;)


Är verkligen oförskämt nöjd över denna produkt, för den är så smidig och snabbapplicerad och dess täckningsförmåga är verkligen suberb: täcker ordentligt men ändå riktigt naturligt, och det är precis vad jag behöver just nu när jag jobbar så mycket! Man orkar verkligen ingenting på morgonen när man jobbar så mycket, så då är denna lilla produkt guld värd!



Thursday, July 26, 2007

Underbart från Chanel!

Är denna palett från Chanel, som innehåller läppfärger i form av kameliablomman. Hade missat denna lilla pärla, men upptäckte den hos Bjooti och Rocketqueen, och blev alldeles förälskad!

Men ja jag kommer inte köpa den för jag är för lat för att använda läppfärger i paletteform helt enkelt! ;) Men man blir ju ändå fruktansvärt sugen för att den är så underbart fin! ;)


Chanel - Les Camélias - Lip Palette


Wednesday, July 25, 2007

Gårdagens shopping!

Hehe, visst blev det en MAC - Studio Fix igår då jag och söta Black Velvet var på stan! ;) Såg alldeles perfekt ut nämligen; jätteskön mjuk sidenkonsistens som inte var kladdig utan påminde mer om ett puder fast mjukare eller hur man nu ska beskriva det! Men inte sådär kladdigt och läskigt som många andra sådana här produkter kan vara! ;) Så det blev ett givet köp! ;) Och 245 kronor kostade den endast också, billigt för foundation och puder i ett tycker jag! =D Trodde faktiskt att det skulle vara mycket dyrare! :O





MAC - Studio Fix


Jag har inte testat Studio Fix än, men ska göra det nu alldeles strax! =D Spännande, spännande! =D

Tuesday, July 24, 2007

Cravings!

Jag fick världens cravings igår efter att ha läst om MAC - Studio Fix hos Malin som har bloggen Sublimt! =D Därför att jag känner mig ofta såååå lat och trött på morgonen att jag knappt orkar fram till kaffebryggaren hehe! ;) Så det skulle vara så nice att ha en produkt med foundation, puder och concealer i ett, som man bara dönar på och voilà så har man en perfekt bas in no time! ;)





MAC - Studio Fix

Jag är egentligen sådan att jag gillar att köra varje steg i makupen (och inte använda kombinationsprodukter) för sig och väldigt nogrant! ;) Det är ju kul att bygga upp en snygg bas, och resultatet blir så fabulous då! Men just nu när jag jobbar så himla mycket, så känns en sådan här produkt såååå lockande! =D Sedan har jag ju också läst på många ställen att det helt enkelt är en riktigt, riktigt grym foundation också! ;)

Idag är jag också ledig så risken väldigt stor att denna produkt inhandlas hehe! ;) Därför att jag och min kära Black Velvet ska ju ta en tur på stan idag, moha! =D

Monday, July 23, 2007

Dagens pärla...

...är sannerligen Laura Mercier - Eye Basic, därför att denna fungerar inte bara som en primer för ögonskugga osv, utan också som en concealer för det övre ögonområdet, en MAGINIFIK sådan! =D

Denna lilla pärla ljusar verkligen upp och gör att jag ser miljoner gånger piggare ut, och framförallt känner mig piggare med denna på! =D Och ja man behöver piggas upp när man bara jobbar jämt som jag gör nu! ;)

Verkligen härligt att den ger sånt ljus och gör jättestor skillnad; den täcker allt det mörka och små vener man har på ögonlocken, och täcker över det där lite röda, rosa svullenheten man har har alldeles för tidigt på morgonen! Concealer som denna gör därmed verkligen gott även för det övre ögonområdet, hoho! =D

Alldeles lovely alltså!

Dagens pärla!

Sunday, July 22, 2007

Chanel's höstkollektion 2007!

Jag dras alltid till Chanel, och jag anar att detta till stor del beror på deras förmåga att skapa helt underbart vackra nyanser. De känns alltid så levande, och fulla av lyster och kan få tex skuggor från andra märken att se ganska trista och tråkiga ut.

Och även höstens kollektion faller mig i smaken. Tycker verkligen om läppstiftet och läppglanset djupt röda färg. Färgen känns dock väldigt intensiv, och något som jag skulle vara för mesig att använda även till fest(även om det nog skulle vara ganska brutalt snyggt), hehe! ;)

Fast läppglanset är säkert mer transparent än läppstiftet, och jag inser (om det nu är så); att just en sådan röd färg skulle passa riktigt fint på moi! Hjälp, jag kommer säkert impulshandla detta så fort jag får möjlighet hehe! ;)

Även skuggorna ser helt underbara ut, är snyggt kombinerade och ser lite mer användarvänliga ut hehe, iaf för moi som nog är något feg med färgfulla makuper! ;)

Jag måste också hålla med LipGloss Bitch, om att man blir sugen på att matcha skuggorna, glosset och nagellacket, för det skulle nog vara löjligt snyggt! =D

Och djupt röda nagellack är alltid fabulous, och därmed också detta lack!

Chanel Hösten 2007

Fast det måste tilläggas att jag inte känner mig lika förtjust i läpptrion, fast det beror inte direkt på just den läpptrion. Utan det beror på att jag inte är så förtjust i läppfärger i kompaktform överhuvudtaget, för det känns besvärligt att kleta runt med pensel i en sådan för att få tag i glosset, läppstiftet osv. Gillar inte läppbalsam på burk heller dessutom, kleta runt med fingrarna känns osmidigt och kladdigt. Fast dosorna eller kompakterna som sådana är produkter är förpackade i kan ju iofs vara oförskämt söta eller riktigt snygga och lyxiga, så det är ju synd att gå miste om hehe! ;)



Chanel Hösten 2007: Satin Shine Lip Gloss

Wednesday, July 11, 2007

SPF året om?

Man hör överallt att man ska ha solskyddsfaktor året om, och att det ska förhindra rynkor, cancer och vara allmänt bra för huden? Men vart kommer detta ifrån... egentligen? Jag ifrågasätter inte huruvida det är så eller inte utan var detta påstående har sitt ursprung.


Någon som har koll på det, för jag är nyfiken måste jag säga! ;)


Solskyddsfaktor året om?

Tuesday, July 10, 2007

Hum...

"Btw babe, du jobbar för mkt, inga uppdateringar alls på din blogg!", sa min kära L till mig idag, (som nu mera har två bloggar Golden Touch och Black Velvet, varav en hon inte har börjat på än men som ser mycket lovande ut! ;)) Och visst är det så; jag har jobbat 8 dagar i sträck nu nämligen, så då har det inte blivit mycket tid över till bloggande, och det är ju lite illa! ;)

MEN, en vattenfast eyeliner är jag ju på jakt efter... Frågan är bara vilken variant jag vill ha; en i pennform eller en sådan som man inte ens behöver vässa. Hum, tror dock att jag skulle måla mindre klumpigt med en eyeliner i pennform, så det lutar åt det... Föreställer mig att det är svårare att få till snygga ögonmarkeringar med en sådan som inte behövs vässas; speciellt att göra tunna linjer med med den! Men så är jag ju aningen klumpig också, så jag måste ha det altenativet som är enklast att jobba med ;)




Dior - Crayon Eyeliner Pencil Waterproof




Lancôme - Le Stylo Waterproof Long-Lasting Eyeliner

Sunday, July 1, 2007

Efterlyser vattenfast kajalpenna!

Har ingen koll alls på vattenfasta kajalpennor! ;) Men skulle gärna vilja ha en som håller perfekt nu när det är lite varmare och då det är massor av spring på jobbet! ;)

Så om ni har några tips på bra vattenfasta kajalpennor så får ni gärna dela med er! =D