Monday, April 30, 2007

Dagens onda produkt!

eller ja den senaste veckans onda produkt... >___<

Produkten som får denna benämning är faktiskt, hör och häpna, Lumene - Gentle Toner (som enligt förpackningen ska vara ULTRA-CALMING!!!). Detta ansiktsvatten är både alkoholfri och parfymfri dessutom. Dock fungerade den till en början, men sedan blev det mycket illa... Första gången jag använde den sved den på näsan, men inte i resten av ansiktet, och det blev mjukt. Morgonen därpå hade mina porer (har en del små svarta porer på näsan =P) storlek minskat REJÄLT, och det var nästan inget kvar av dem. Och några plitor som jag hade var också nästan borta, så jag var JÄTTENÖJD, trots att det sved till rätt ordentligt på näsan. Men jag tänkte att det går nog över; det kanske är mina porer som reagerar lite. Sedan använde jag den återigen på morgonen, och då upplevde jag ingen sveda.

De följande dagar som jag har använt den, har det blivit på följande vis: det svider och bränner och framför allt stramar det rejäääält. Helt fruktansvärt! Har aldrig reagerat SÅ starkt på en produkt tidigare! Och en gång så baddade jag på den lite lätt och försiktigt innan jag skulle duscha och då stramade det extra mycket och blev torrt som tusan, och huden såg verkligen stramande ut. Det var riktigt obehagligt.

Som ni förstår så har jag nu gett upp användandet av denna produkt, men jag gav den i alla fall en chans (eftersom den hade rättså positiv inverkan på mina porer, men det kan i och för sig också bero på att jag har gått utan ansiktsvatten en längre period).

Jag undrar verkligen vad det är för ingrediens min hy har reagerat på, eftersom den inte innehåller varken parfym eller alkohol. Annars brukar min hy reagera produkter som är starkt parfymerade, eller bli torr av produkter som innehåller alkohol. Tja, detta hade jag sannerligen inte förväntat mig av denna toner som skulle vara lugnande för huden!

Sunday, April 29, 2007

Dagens vill ha!

Hur kan man inte vilja ha detta gloss efter LipGloss Bitch fantastiska recension! Vill ha nu alltså! ;)


Urban Decay - XXX Shine

Recension: Lumene - Tender Drops - Soothing Night Cream

Denna kräm lovar dessa saker på förpackning:

"Lugnande nattkräm för känslig hy som lätt blir röd. En fylligt mjuk nattkräm som lugnar och vårdar känslig hy. Krämen som innehåller bio-calming complex lindrar den stramande känslan och gör huden mjuk och elastisk. De nogrannt utvalda ingredienserna stärker huden och dess känsliga kapillärer, samt förhindrar fukten att försvinna ur huden. Regelbunden användning minskar rodnad. Oparfymerad och innehåller inga färgämnen. Dermatologiskt testad. Applicera på rengjord hud på kvällen."

Och den håller faktiskt vad den lovar, och framför allt så är den verkligen REJÄLT återfuktande, och det är min torra och känsliga hy otroligt glad över. Man vaknar upp med ett ansikte som är alldeles otroligt mjukt och återfuktat på djupet, och huden blir mer elastisk och mjuk också eftersom stramandet verkligen har försvunnit helt! Dessutom minskar min rödblossighet en hel del också, och det är förstås riktigt bra!

Konsistensen är som förpackningen förtäljer; väldigt fyllig och rik, och rättså kompakt. Det är allså en riktigt tjock och rejäl kräm, och det är så jag vill ha mina nattkrämer, eftersom krämer i denna stil tenderar att göra mest för min torra, känsliga hy, och verkligen ge allt fukt och fett som den behöver. Dessutom verkar den lugnande och svalkande på huden, och det är riktigt trevligt. =)

Eftersom krämen är tung får man också räkna med att den är ganska kladdig, men jag tycker att den definitivt är uthärdligt kladdig för att vara en sådan här kräm. Kan ju kännas lite som den ligger ovanpå huden precis när man applicerat den, men den största delen av krämen sjunker in inom fem minuter ungefär. På grund av detta så inser man ju att denna kräm är alldeles för tung för de med fet hy, och alltså så är denna kräm för oss med torr och känslig hy.

Nu när sommarvärmen börjar komma kan denna kräm vara något tung även för mig som har torr hy, men vad man då kan göra är att använda en något mindre mängd av den än vanligt.

För att sammanfatta så är denna kräm verkligen en riktigt magnifik nattkräm, som har gjort väldigt mycket för min hy, på grund av att den har ökat fuktnivån enormt mycket, och gjort den riktigt riktigt mjuk och elastisk. Jag är extremt nöjd! =D Att den endast kostar 140 kronor är verkligen toppen också, ett solklart budgetfynd alltså! Självklart blir det högsta betyg!

Betyg:

R R R R R

Saturday, April 28, 2007

Dagens Makeup!

Dagens makeup är väldigt enkel; jag hade lust att göra en trevlig lördagsmakeup men kände mig inte så jätteambitiös. Men som tur är så gör färger väldigt mycket! ;)


Dagens Makeup

Bas:

1. Primer: Chanel - Base Lumière
2. Tonad Dagkräm: (istället för foundation, eftersom det blir lite för tungt, nu när sommarvärmen börjar komma) Laura Mercier - Tinted Moisturizer - Porcelain
3. Concealer: Helena Rubinstein - Magic Concealer - 01
4. Löspuder: Chanel - Poudre Universelle Libre - Clair

Kinder:

5. Rouge: Chanel - Irréelle Blush - Be-bop

Ögon:

6. Ögonskugga: Chanel - Lumière Facettes - Lagons - Den blåa nyansen i paletten över hela ögonlocket
7. Ögonskugga: Laura Mercier - Matte Eye Shadow - Pure White under ögonbrynet och i ögonvrån.
8. Mascara: Helena Rubinstein - Lash Queen

Läppar:

9. Läppstift: Max Factor - Lipfinity - Rougeâtre

Dusch och manikyr!

Nu ska jag ta en lång skön dusch, och sedan smörja in mig ordentligt i L'oréal - Nutrilift. Därefter blir det en rejäl renovering för mina naglar, med bland annat nya; Depend - Nagelbandspusher och Depend - Silicumstärkare, och något fint nagellack får det nog också bli! ;)

Dagens shoppingtips!

Om du har torr, stramande och känslig hy och letar efter en relativt billig ansiktsmask så kan den här masken från Lumene säkert vara alldelles otroligt bra:


Lumene - Hydra Tender Soothing and Moisturizing Mask
Pris: 11o kronor på Åhlens

Testade den på handen då jag var i stan sist, och wow! Den kändes helt otroligt mjuk och återfuktande, och framförallt så var den oerhört svalkande och skön, kändes riktigt trevligt! ;)

Det var nästan så att man sprang och köpte den av bara farten, MEN jag får inte köpa några fler ansiktsmaskar för mig själv eftersom jag använder dem alldeles för sällan! ;) Och skulle jag köpa en så skulle den bara bli stående en väldans massa tid, och det skulle vara väldigt onödigt. Speciellt eftersom jag redan äger en helt fantasisk ansiktsmask (som används alldeles för sällan), och det är Chanel - Masque Déstressant. Som verkligen återfuktar på djupet och det känns som att huden är ordentligt fuktmättad efter en omgång med den, och dessutom väldigt lugnad. ;)

Friday, April 27, 2007

Gårdagens shopping!

Igår blev det ju som sagt lite shopping i solskenet, och bildbevis utlovades också! Så här är alltså vad jag köpte:



Depend - Silicumstärkare (150 kronor): En nagelstärkare (som ej innehåller formaldehyde, kamfer och toluen), som är för alla nageltyper, och "Stärker och skyddar nageln. Verkar omedelbart", står det på förpackningen. På grund av att mina naglar skivar sig som bara den nu, och jag har inte provat någon nagelstärkare tidigare (tror jag inte i alla fall, fast jag har för mig att jag köpte något sådan från Mavala för riktigt riiiiktigt längesedan då jag gick i femte klass haha, minns att det luktade riktigt brutalt illa och gjorde mina naglar riktigt torra och trasiga, ja om det nu ens var en nagelstärkare och inte någon annan "nagelvårdsprodukt"! ;))

Det fanns i alla fall prov på Åhlens så man kunde pensla på lite, och det verkar som den fungerar riktigt bra! =D Nageln jag provade den på känns väldigt hård och motståndskraftig! ;) Och det ser ut som att en större flisa på den nageln jag penslade på har vuxit ihop fint med resten av nageln faktiskt! :O Den torkade dessutom vääldigt fort, och den luktade inte fruktansvärt på något sätt, lite svagare än vanligt nagellack; det är ju trevligt för vissa nagelprodukter kan ju lukta helt brutalt illa!

Men men, om den veeerkligen fungerar får man ju först reda på när man har gjort iordning och målat på naglarna ordentligt. Och framförallt när man har använt den ett tag! ;)



Depend - Nagelbandspusher (20 kronor): Produkt för att skjuta tillbaka nagelbanden, och kan enligt Depend också användas för att ta bort hudavlagringar på nageln.

Mina nagelband är i riktigt dålig form nu och behöver verkligen fixas och snyggast till. Har inte fixat dem sedan jag gjorde fransk manikyr på i februari. Mycket illa alltså! ;)



Ögonmakeup Remover Pads 80 st - Utan Olja (38 kronor): Random märkeslös (eller är det Åhlens egna? :O) superbillig (38 kronor för 80 pads) ögonmakupremover som är oparfymerade och milda. Och jag testade ju dessa pads igårkväll, som innehåller "rengörande och återfuktande lotion" enligt förpackningen. ;)

Och de var väldigt små så det behövs en pad för varje öga, men de var faktiskt riktigt bra, och vääldigt milda! =D Framförallt så var padsen också väldigt fräscha, inte sådär äckliga, som många andra removers och remover pads som ska vara oljefria (men som ändp känns rättså oljiga) kan vara. Man bara håller padsen på ögat några sekunder och trycker väldigt lätt, och upprepar detta några gånger så är det borta, jättesmidigt och lätt! ;) Och inget äckligt kladdade! Fabulous tycker jag! =D

Thursday, April 26, 2007

Nattuggla!

Nej, nu har jag suttit och ugglat alldeles för länge! ;) Idag har dagen spenderats med fika med kära L i solskenet och promenerande på stan, och på kvällen blev det matlagning med pojkvännen så något bloggande har inte hunnits med hihi! ;)

Kan skvallra om att det blev lite shopping idag; nagelvårdsprodukter och en superbillig ögonmakeupremover från Åhlens egna märke som jag faktiskt ska testa nu innan jag kryper ner i sängen, så vi får se om den är något att ha! Och bildbevis från shoppingen kommer förstås imorrn! ;)

Wednesday, April 25, 2007

Härlig kvällshopping på Strawberrynet!

Japp, det blev en riktigt trevlig beställning från Strawberrynet nu ikväll. Det blev en hel del av vill-haprodukterna som jag har bloggat om på senaste tiden, och som jag också har kollat extra noga på när jag har varit i stan:

YSL - Volume Effet Faux Cils (168 kronor): Passade på att kolla in den idag i stan idag, och oj vad borsten såg fluffig och perfekt ut (för en volymmascara), och även mascarans konsistens var lagom; inte för tunn och inte för tjock. Och mascarahylsan är ju to die for- lyxig och snygg!


YSL - Duo Eye Brow Enhancer (165 kronor): Även denna kollades in i stan i dag och den gav så fin transparent färg, och konsistensen kändes följsam och lättarbetad, och även nyansen var helt perfekt. Super för att hålla ögonbrynen på plats, samt ge dem lite färg! ;)

Lancôme - Color Fever - So Frivolous Rouge (151.50 kronor): Oemotståndligt läppstift nummer 1.

Helena Rubinstein - Wanted Shine - Mon Chéri (161.50 kronor): Oemotståndligt läppstift nummer 2.

Ja, jag hade egentligen tänkt att endast köpa ett av dessa läppstift (på grund av studentekonomi =P), men det var omöjligt att bestämma sig för vilken av dem jag skulle köpa, eftersom de båda nyanserna var heeelt underbara, och jag hade redan förälskat mig i dem osv! =P

Men ja, så insåg sedan att jag inte kommer att kunna hålla mig ifrån att köpa det som jag inte inhandlar nu på stan imorrn; då det blir fikamaraton och mycket promenerande i stan med min kära L. ;) Ja, och det skulle bli dyrare eftersom båda läppstiften kostar ungefär dubbelt så mycket i stan!

Otålig!!!

Nu ska jag och pojkvännen snart in till stan och köpa kinamat (inte dumt att ha en pojkvän som bor en kvart från stan med spårvagnen! ;)). Och jag känner redan nu hur mina ben håller på att springa iväg med mig för att köpa mascaran YSL - Volume Effet Faux Cils, medan vi väntar på att kinamaten ska bli klar! ;)

Saken är ju den att den kostar 255 kronor i stan, och endast 168 kronorStrawberrynet, men jag vill ha den nu, nu, NU! ;) Alltså ibland är man bara så himla otålig! ;)

Om jag kan hålla mig ifrån att köpa den återstår alltså att se! ;)

Recension: Laura Mercier - Tinted Moisturizer

Jag har använt denna produkt nu i cirka en vecka, och jag måste säga på en gång att den verkligen är helt fantastisk! Detta därför att den är så otroligt lätt och skön (den känns inte känns nästan överhuvudtaget inte i ansiktet), men lyckas ändå täcka min rödblossighet helt otroligt bra. Att den skulle täcka så sanslöst bra hade jag verkligen inte förväntat mig! Ansiktet blir dessutom mjukt och fint, och får en riktigt snygg lyster och finish, så man ser riktigt fräsch ut, och man blir inte blank i ansiktet av den under dagen.

Den håller dessutom jättebra från morgon till kväll! =D Utöver det så luktar den jättegott, är oerhört snabb och lättapplicerad, och jag behöver inte använda speciellt mycket av den för att täcka hela ansiktet.

Det ska nog tilläggas att jag använder fuktkräm/dagkräm under min tinted moisturizer, eftersom jag har torr hy. Men har man inte så torr hy så kanske det fungerar att endast använda denna produkt.

Den är så otroligt bra att jag skulle kunna använda den istället för foundation året om! :O Jag misstänker också att denna produkt är årets allra bästa köp, för den är verkligen en ny storfavorit hos mig! =D Dock kan det nog tyckas att den är dyr (450 kronor), men det anser inte jag, för att den är verkligen, verkligen värd sitt pris, eftersom det är en sådan överväldigande bra produkt! Även förpackningen är bra; en smidig och snygg tub, enkelt, elegant och hygiensk. Dessutom har den spf 20, vilket är bra nu när sommaren kommer! ;)

Denna produkt är alltså HELT PERFEKT, och jag kan bara inte hitta några fel på den! =D Jag är sååå nöjd! Fabulous.

Tuesday, April 24, 2007

YSL - Volume Effet Faux Cils

Jag är allt lite nyfiken på att testa mascaran YSL - Volume Effet Faux Cils, Faux Cils låter mycket trevligt hehe! ;) Fast jag har för mig att jag har läst på många ställen att den snarare ger långa fransar än volym, och volym är ju det jag är ute efter! ;)


YSL - Volume Effet Faux Cils

Utmanad!

Härliga skönhetsbloggaren Make It Up utmanar alla som känner för det, och utmaningen går till på följande vis:

Den här gången vill jag veta vilka 3! (svårt va?) smink-produkter ni skulle välja att sminka er med för resten av livet om ni var tvugna att välja? Gärna en liten motivering varför också.

Ingen enkel utmaning alltså, men visst hänger man på! =D Och det tycker jag ni också ska göra! ;)

Här kommer min lista:

Mascara: Det är det första jag kommer att tänka på faktiskt, och skulle jag bara få välja en enda produkt att använda så skulle det definitivt bli en riktigt bra volymmascara. Därför att den gör stor skillnad för hela ansiktet; lite mascara gör att jag ser 19934656 gånger piggare och fräschare ut.

Vad jag använder för mascaror varierar, och därmed varierar också vilken mascara jag har som favorit. Just nu kombinerar jag i alla fall Helena Rubinstein - Lash Queen, och Dior - Dior Show, och dessa ger minsann snygga fransar! ;)

Concealer: Min Helena Rubinstein - Magic Concealer är verkligen fantastiskt bra, och är ett måste för att täcka mina mörka ringar under ögonen. Den täcker också väldigt naturligt, och ljusar upp ordentligt, så man får en hälsosam lyster under ögonen istället för mörka ringar! ;) Sedan är den också bra för att täcka rödheten invid näsvingarna, och använda invid amorbågen vid läpparna för att framhäva dem! Denna produkt är verkligen ett måste!!!

Löspuder: Mitt älskade löspuder; Chanel - Poudre Universelle Libre som jag har tjatat om vid flera tillfällen tidigare i bloggen! ;) Men det är helt fantastiskt, och det som är mest fantastiskt med det är den otroliga lystern som det ger ansiktet. Jag har aldrig stött på ett löspuder som ger sådan otrolig lyster tidigare! Det är verkligen ett mirakel för trött och glåmig hy, och därmed räddningen på tidigt morgonen!

Utöver denna otroliga lyster, så ger det en sidenmjuk satinfinish, som är enormt snygg och behaglig! =D Och den innehåller inte något skimmer (som man kanske kan tro då den ger sådan lyster), utan det ger samtidigt ett matt resultat som håller jättefint under dagen! En produkt jag bara inte skulle kunna leva utan alltså! ;)

Så dessa pärlor skulle det alltså bli om jag var tvungen att välja vilka sminkprodukter jag skulle använda resten av livet! ;)

Hjälp, vad mycket snygga läppstift det finns nu då!

Som detta från Helena Rubinstein; helt underbar nyans, och det ska vara ett mer transparent läppstift! Lite som ett mellanting mellan läppstift och gloss! ;) Vill ha! NU! ;)

Helena Rubinstein - Wanted Shine - no. 03 Mon Chéri
Pris: 162 kronor på Strawberrynet

Monday, April 23, 2007

Dagens Shopping!

Det blev visst en Lumene - Gentle Toner idag! ;) Därför att den kändes riktigt bra; uppfriskande men väldigt mild och mjukgörande! =D Köpte den också framför allt för att den INTE innehöll någon alkohol eller parfym, vilket är ingredienser som tenderar att irritera min hy.

Ansiktsvatten med alkohol ska man ju aldrig köpa (eftersom alkohol torkar ut massor i onödan, vilken hudtyp man än har), och om man har något känslig hy som jag har så kan man ju reagera på parfymen i vissa produkter.

Själv brukar jag inte reagera på ansiktsprodukter som är lätt parfymerade, men innehåller de mycket parfym blir jag lätt rödblossig. Så genom att köpa detta ansiktsvatten undviker jag ju båda dessa ingredienser! ;)

Lumene - Rejuvenating Toner som jag också funderade på innehöll däremot parfym, och det gör även Chanel - Activateur Tendre som jag också var sugen på, så därför blev de inte någon av dessa då Gentle Toner utan denna ingrediens fanns. ;)

Jag fick dessutom ett tips häromdagen av härliga bloggaren Beautybible Mario Badescu - Glycolic Acid Toner, men jag kände mig för mesig för att köpa den för att den är exfolierande, och produkter som verkar på ett exfolierande vis gillar inte min hy att utsättas för ofta (blir rödblossig och torr av det, och toner använder man ju dessutom dagligen. ;) Denna toner är dock för torr/känslig hy, men jag är ändå för mesig för att köpa den haha! ;) Så om ni behöver en toner och inte är lika mesig som mig så kanske detta kan vara ett bra altenativ! =D




Lumene - Gentle Toner
Pris: 85 kronor på Åhlens


Till kroppen spelar det dock ingen roll om jag använder parfymerade eller oparfymerade bodylotions för min hy verkar inte bli torr eller reagera på parfymen i de produkterna. =)

Och idag inhandlades ytterligare ett lotion från L'oréals bodylotionserie, och den här gången blev det de Nutrilift (jag vet, det var inte längesedan jag köpte bodylotion senast, men de tar slut snabbt som tusan, på grund av att jag smörjer in mig ordentligt efter varje dusch! ;)).

L'oréal har verkligen otroligt bra bodylotions till rimliga priser, och jag har tidigare testat NutriSoft och Nutri Therapy Rich Cream förut, och båda var fantastiskt bra! De är faktiskt de bästa på marknaden som jag har testat hittills, och jag kommer att göra ett inlägg där jag mer utförligt recenserar de L'orealbodylotions som jag har provat snart (efter att jag ordentligt har testat det lotionet jag har inhandlat nu förstås ;)).




L'oréal - Nutri Lift
Pris: 75 kronor på Åhlens


Tillsist sprang jag på L'orealshampoo- och balsam till specialpris, och jag tycker deras shampoo och balsam är bra budgetprodukter så jag passade på att slå till eftersom mitt shampoo och balsam nästan är helt slut. Perfekt! =D




L'oreal - Elvital - Antibreakage - Shampoo
Pris: 19 kronor på Cubus
L'oreal - Elvital - Antibreakage - Balsam
Pris: 19 kronor på Cubus

Kanske det blir ett ansiktsvatten från Lumene...

...därför att jag är helt kär i deras fantastiska nattkräm Lumene - Tender Drops - Soothing Night Cream, den verkligen lugnar min torra, och lite rödblossiga hy och gör den framför allt helt fantastiskt mjuk och härlig. Att jag inte har gjort en mer utförlig recension på den än är ju illa dock ;), men den kommer inom kort.

Ja, på grund av den härliga upplevelsen och belåtenheten över nattkrämen, så tänkte jag att deras ansiktsvatten i samma serie kanske är toppen också! =D Så det kanske blir det
ansiktsvattnet! ;)

Lumene - Gentle Toner

Eller kanske detta, för det verkar också som något som skulle vara bra för min torra hy! ;)

Lumene - Rejuvenating Toner

Sunday, April 22, 2007

Foxy har bytt bloggverktyg!

Min kära vän Foxy bytte bloggverktyg alldeles nyss, och hon använder sig nu av Blogger istället för Webblogg (eftersom det krånglade något fruktansvärt!! :O)! ;) Hon har också nytt namn på sin blogg, och man hittar henne nu under namnet Girl with the Golden Touch.

Dagens tips!

Detta är ett mycket enkelt tips, och många gör säkert redan detta, men jag vill ändå skriva det.

Avsluta kvällens hudvårdsrutin med ett riktigt skönt läppbalsam eller lypsyl på läpparna. Gör man detta varje kväll så håller sig läpparna i väldigt mycket bättre skick; håller sig fina, mjuka och känns behagliga eftersom de inte får någon chans att bli alltför uttorkade.

Återfuktade läppar är ju ett måste för att få gloss och läppstift snyggt dessutom, och denna lilla kvällsrutin är verkligen super för att hålla dem återfuktande och fina. Tänk att så lite kan göra så mycket i längden! ;)

Själv använder jag just nu Försvarets Hudsalva varje kväll:




Försvarets Hudsalva

Mina läppar au naturel

Nya Max Factor: Lipfinity Colour & Gloss!

Jag är ett fan av Max Factors Lipfinity, och nu har de släppt nya Lipfinity Colour & Gloss! Och detta är därför verkligen en nyhet jag måste kolla in! =D Vanliga Lipfinity består ju av två förpackningar; en för longlastingläppstiftet, och en för det transparenta glosset. Denna produkt är istället dubbelsidig, och i den ena änden är det ett longlasting läppstift och i den andra är det ett färgat gloss, låter supersmidigt tycker jag.


Max Factor - Lipfinity Colour & Gloss


Och så här står det om produkten på Max Factors hemsida:

This season's new look is all about mixing and matching, especially on your lips to get the new multi-dimensional shine. Lipfinity Colour & Gloss is an innovative double-ended lipstick for a whole new look of shine effects:

At one end:

-The base coat of long-lasting colour (for the lowlights)

At the other end:

-A coloured gloss topcoat for highlights Both ends have been mixed and matched by Max Factor's top Make-Up Artists, including Pat McGrath, to achieve new depths of colour and shine.

"Here's a genius way to shine! Hot off the catwalk, a new multi-dimensional shine effects lip look.First a base coat of colour lowlights, then a gloss top coat of tinted highlights. The fusion's stunning and the colour lasts up to 10 hours."

Saturday, April 21, 2007

Recension: Dove Summer Glow

Jag har testat denna produkt endast en gång nu, och som bekant ska den bygga upp en lätt solbränna gradvis. Den finns ju i två styrkor "fair to normal skin" och "normal to dark skin", och jag testade den förstnämnda eftersom jag är blek. Till och börja med så tycker jag att det är ett bra bodylotion, därför att det är lättapplicerat, går ganska snabbt in i huden, gör den mjuk och till en början luktar gott.

Och efter ungefär ett par timmar började en lätt färg uppkomma på min hy, lite guldbrun, och det var ju trevligt och såg rätt fint ut. Den goda doften som bodylotionet hade då man applicerade det hade efter denna tid ersatts av brunutansoldoft, och den är jag inget fan av. Luktar inte speciellt gott, som tur var var Doves brunutansoldoft inte så farligt stark i alla fall, men det är ju ändå inte trevligt. Men jag var i alla fall rätt nöjd (på grund av att jag tyckte att jag ändå hade fått rätt fin färg) tills jag hoppade in i duschen nu idag, och då var jag rätt så gulbrunrandig på benen och fötterna, och det så väldigt ojämnt ut lite varstans. Hade inte direkt sett detta tidigare eftesom jag hade haft långbyxor och strumpor på mig annars och inte kollat hur benen såg ut, utan bara slängt någon snabb blick på dem tidigare, men nu när man skulle in i duschen såg man hur ojämnt det var =P. Visst, detta syntes inte jättetydligt eftersom färgen var rätt svag, men ändå. Det var ju ojämnt och då känns det ju verkligen inte snyggt. Därför gjorde jag en ordentlig kroppspeeling i duschen.

Att jag aldrig lär mig alltså ;) Detta är tredje året i rad (tror jag) som jag gör misstaget att köpa på mig någon brunutansolprodukt, och alltid slutar det illa! ;) Det är ju trots allt snyggare att ha blek fräsch hy, än att ha ojämn brunutansolprodukt över hela kroppen som ser helt onaturligt ut! ;) Men att bli brun med hjälp av en liten lotion låter så lockande, så det är väl därför jag faller för det om och om igen! En del kan ju det där med brunutansol och får det snyggt och så, men jag är inte en av dem så jag får allt ta och hålla mig undan från sådana här produkter i fortsättningen! ;)

Denna produkt får dock en trea i betyg, eftersom den ändå ger ganska snygg färg, och för att det är ett okej lotion som återfuktar rätt bra. Men det blir ojämnt när man applicerar det (ja för mig då =P), och jag kommer därför inte att använda den igen.

Betyg:

R R R R R

Ansiktsvatten måste köpas: frågan är bara vilket?

Yes, nytt ansiktsvatten behövs verkligen för jag har inget kvar av mitt Laura Mercier - Perfecting Water - Rich som var ett bra och återfuktande ansiktsvatten. Men nu är jag sugen på att prova något nytt, men jag har verkligen ingen aning om vilket! ;) Kanske detta ansiktsvatten från Chanel skulle vara något? ;)

Chanel - Activateur Tendre (Alcohol-Free Soothing Toner)

Friday, April 20, 2007

Dagens vill ha!

Var inne och surfade lite på Lancômes hemsida, och föll för läppstiftsserien Color Fever (och deras snygga förpackningar förstås ;)). Och därefter gick jag förstås in på Strawberrynet (där det dessutom kostar 152 kronor just nu =D), och kollade in nyanserna extra noga, och nu är jag rejält sugen på att köpa nyansen "118 So Frivoulous Rouge"! =D Även bloggaren MakeItUp har bloggat om denna härliga produkt, och det förstår man! =D Verkar vara riktigt härliga läppstift i den här serien alltså! =D

Lancôme - Color Fever - "So Frivolous Rouge"

Tuesday, April 17, 2007

Dagens Shopping: Laura Mercier - Tinted Moisturizer!

Har gått och blivit väldigt sugen på en tinted moisturizer nu när den härliga värmen har kommit och solen skiner hela dagen! =D Då det blir varmare kan det ju kännas för tungt att ha en foundation i ansiktet, och då det är rejäl sommarvärmen så är det ju bara obehagligt att ha foundation tycker jag (går ju knappt heller då det är riktigt, riktigt varmt känns det som). =) Så därför är ju en tinted moisturizer perfekt nu i vår, och sedan dessutom på sommaren för att jämna ut hudtonen lite grann utan att täcka för mycket och ge ansiktet lite lyster! =D


Laura Mercier - Tinted Moisturizer


Då jag kände på Laura Mercier - Tinted Moisturizer (nyansen Porcelain) på COW på NK kändes konsistensen helt perfekt; lätt, fräsch återfuktande, har spf 20, och så fanns den framför allt i en bra nyans som passar min hudton, och då man provade den på handen tycktes den ge en riktigt fin lyster och lagom täckning (men ja, visst är det svårt att se det då man endast provar på detta sätt, men ändå ;). Gillade den verkligen, så det fick bli ett inköp! ;) Dessutom fick den ju en riktigt fin recension av LipGloss Bitch, men dyr (430 kronor) är den som hon också skriver! ;) Hoppas att den är värd det! Imorrn blir det premiärtestning i alla fall! ;)

Måste också säga att en Dove - Summer Glow (för det trevliga priset av 63 kronor) slank ner i matkorgen då jag var och handlade häromdagen! ;) Och den ska också testas snart, får hoppas den funkar för mig nu, och att det inte blir lika illa som de andra gångerna jag har använt brun utan sol haha! ;)

Sunday, April 15, 2007

När man har riktigt bråttom: makeup på 5 minuter!

Ja, när man har sovit alldeles för länge på morgonen så hinner man inte direkt med en vanlig makeup med alla steg som den innefattar. Men man kanske ändå inte vill se trött, glåmig och nyvaken ut. Som tur är kan man dock få en riktig rosig och fräsch makeup på fem minuter. Det man behöver är endast ansiktsvatten, fuktkräm/dagkräm, concealer, löspuder, rouge och mascara. Tillsist avslutar man med lite gloss! ;)

Moi med 5-minutersmakeup

1. Ansiktsvatten: Fukta en bomullstuss med ansiktsvatten och svep snabbt och lätt över ansiktet för en snabb uppfräschning.

2. Fuktkräm/Dagkräm: Smörj snabbt in ansiktet med fuktkrämen, och dutta försiktigt på den kring ögonområdet också. Vänta sedan 1 min, och passa på att böja ögonfransarna under denna minut för att öppna upp ögat lite extra.

3. Concealer: Dutta på concealer för att dölja ev. mörka ringar, och rödhet kring näsvingarna, finnar osv

4. Löspuder: Pressa in löpudret med pudervippa, och borsta sedan av överflödet med en stor puderborste.

5. Rouge: Applicera ett riktigt härligt rosigt rouge på kinderna, och jag fördrar puderrouge för att det går så snabbt och lätt att borsta på.

6. Mascara: Snabbt på med lite mascara för framhäva ögonen lätt

7. Gloss: Och tillsist på med något riktigt härligt gloss som gärna tillför lite lätt fräsch färg och skapar liv och lyster i ansiktet. Glosset kan du applicera påväg till bussen, spårvagnen, tunnelbanan, bilen osv. för att spara lite extra tid ;)

Kanske verkar detta som ganska många saker, men saken är den att varje steg går väldigt snabbt att genomföra, och det tar därför inte mer än fem minuter! =D Men visst gäller det att inte sega och fastna på någon av dessa steg, utan att göra alla steg väldigt snabbt och inte vara speciellt nogrann, för det blir riktigt bra trots att man inte är det! =D

Saturday, April 14, 2007

Värsta felköpet någonsin!

Mitt värsta felköp gjorde jag för ungefär ett och ett halvt år sedan. Det jag köpte var ett gloss från Smashbox faktiskt; Smashbox - Lip Gloss - Sheer: Pout. Jag köpte det på Eleven, och trodde att nyansen Sheer Pout skulle vara transparent rosa.

Smashbox - Lip Gloss - Sheer: Pout



Men det ser ju ut som det är en transparent rosa nyans! ;)

Men jag kunde inte ha mera fel än så, ojojoj! När jag fick hem det var det ljusrosa, och väldigt färgrikt (och en väldigt knallljusrosa färg, om man nu kan skriva så =P), alltså allt annat än transparent. Problemet med detta är att ljusrosa är en färg som absolut inte fungerar på mina ganska röda läppar nämligen. Eftersom mina läppar är mörkare än den färgen, så blir det helt fel om man lägger ljusrosa. Läpparna ser nästa blålila ut, och det ser helt onaturligt ut med den ljusrosa färgen på mina mörkare röda läppar. Ljusrosa läppstift går tex inte heller.

Men visst provade jag glosset, men ja det såg heeeeeelt fruktansvärt ut! Hjälp alltså, så det var helt oanvändbart! Dessutom verkade inte den färgen fastna ordentligt på läpparna utan det blev liksom fläckvis rosa, jättekonstigt. Ja, riktigt hemskt såg det ut minsann! Visst kan man dämpa läpparnas färg, men det är inget som jag orkar göra bara för att endast använda ett gloss, som man ändå applicerar om några gånger om dagen...

Hade det dock varit transparent rosa hade det fungerat, eftersom det då inte är någon färg som liksom får effekten att det helt täcker över mina läppars naturliga färg. Utan då blir lite skir rosa färg som sammansmälter fint med mina läppars egna nyans. Men ja det var det ju inte så, detta är alltså mitt värsta felköp ever!

Vilket är ert värsta felköp i sköhetsproduktsväg? ;)

Friday, April 13, 2007

Höll nästan på att köpa Dove - Summer Glow!

Var nere på mataffären alldeles nyss, och plockade nästan ner en Dove - Summer Glow i matkorgen. Men jag lyckades hindra mig själv, för brun utan sol och moi har aldrig gått speciellt bra ihop. ;)

Dove - Summer Glow

I somras körde jag med Dior - Dior Bronze som hade fått fin kritik i en hel del recensioner, och denna skulle vara rätt mild och försiktigt ge färg. Ja, så jag applicerade den en gång, och det såg ut att bli bra, men otålig som jag var så skulle jag applicera den en gång till (för det stod att man skulle applicera den 1-2 gånger beroende på hur stark färg man ville ha), för att jag tyckte att det inte riktigt blev tillräckligt med färg efter första appliceringen. Men det tar ju ett tag för brännan att komma upp så det kanske hade blivit superfint om jag bara hade applicerat en gång, men ja, man är ju såå otålig och man vill ha resultat på en gång.



Dior - Dior Bronze

Dagen efter blev jag i alla fall FÖR brun, och det var verkligen FÖR MYCKET! Passar inte i att vara så brun =P Det värsta var dock att det hade fastnat som tusan i handflatorna, trots peeling och fet solskyddskräm i handflatorna och nogrant tvättande, sedan fastnade det i kläderna osv. Även de närmaste dagarna efter man hade smörjt in sig fastnade det också i kläderna under dagen också och allt luktade brun utan sol. Tror dock att detta beror en del på det dåliga hudlotionet från Lancôme som jag smörjde in mig med innan Dior Bronze, för denna kräm gick inte in i huden specielt bra utan låg mest och flöt ovanpå >_<. Diorkrämen var nämligen bra i konsistensen lite gelaktig och gick lätt in och gjorde huden mjuk, och färgen man fick var brun och fin, gyllenbrun är väl rätta ordet. Men den försvann jättefort i ansiktet, och därefter långsamt óch fläckvis på kroppen. Dessutom tog det jättelångtid innan det var helt borta.

ACO - Brun Utan Sol

Sommaren innan detta så testade jag ACO - brun utan sol för att den hade fåt bra kritik den också och skulle vara riktigt prisvärd, och det var ungefär likadant med denna. Jag blev jättebrun, men mer orangebrun och jag har för mig, vilket inte var för snyggt. Har också för mig att färgen försvann fläckvis den gången också... Sedan luktade den dessutom jättemycket brun utan sol, ugh...

Tja, så jag tänkte idag att jamen Dove's Summer Glow kunde kanske ge lite lätt fin färg, och att jag kanske kunde testa lite någonstans på kroppen innan jag smörjer in hela kroppen, men sedan mindes jag att stackars Katarina som driver den härliga bloggen Bjooti hade blivit organgerandig av denna kräm, vilket jag själv också har blivit i viss uträckning av både ACO:s brun utan sol och Dior Bronze, och jag tänkte att ja det är nog bäst att jag besparar mig flera veckors trubbel genom att undvika att köpa med mig Dove's Summer Glow. Så det blev därför inget inköp, men jag måste ändå erkänna att jag fortfarande är sugen haha! ;)

Wednesday, April 11, 2007

Dagens vill ha!

Denna produkt tipsade min kära Foxy mig om, och nu är jag ju förstås jättesugen! =D Vore bra att ha som en "nattkräm för fransarna"! =D

Depend Fransnäring

"Depend Fransnäring använder Du för att skydda och återuppbygga Dina fransar och bryn efter dagligt slitage från make up och rengöring etc. Är uppbyggd på vegetabiliska oljor och berikad med vitaminer som aktivt verkar för att bevara och stärka Dina fransar och bryn så att de får möjligheten att växa sig långa, täta och vackra. Cremen är lätt att applicera med den medföljande appliceringsborsten".

Sugen på YSL - Eyebrow Enhancer Duo!

"Brow color highlights the brow line with even tone. Fixing gel controls the brows & gives them luster in one single stroke", såhär skriver Strawberrynet om denna ögonbrynsprodukt. Men jag stötte först på den hos Emelle på grund av att hon nämde den i sin sminkskola. Ja, och nu är jag väldigt köpsugen om man säger så, för den verkar såå smidig! ;)

YSL - Eyebrow Enhancer Duo

Tuesday, April 10, 2007

Färgfullt läppbalsam!

Lite färgfulla läppar kan ju faktiskt behövas till vardags också ibland. Och då jag vill pigga upp mitt trötta ansikte så är Clarins - Colour Quench Lip Balm riktigt bra på att göra jobbet! =D Dessutom luktar det supergott, och återfuktar helt otroligt bra!


Clarins - Colour Quench Lip Balm - nr 11


Och så här ser det ut på mina läppar

Monday, April 9, 2007

Nu finns Smashbox att köpa på Strawberrynet!

Japp, denna upptäckt gjorde jag i förmiddags! =D Strawberrynet har alltså tagit in Smashbox i sortimentet (kanske det skedde tidigare, för det kan ju hända att jag är långsam! ;)) Och jag kan skvallra om att priserna är super! =D Så nu är jag shoppingsugen minsann! =D

Dessa godbitar finns bland annat att köpa där:


Smashbox - Skin Tint - Heat (Sheer Coral Pink)


Smashbox - Eye Shadow Trio - Multi-Flash

Kaffescrub!

Haha, den här "kaffescruben" hittade jag på Eleven när jag kollade runt lite! ;) Och den tyckte förstås min kära Foxy att jag skulle ha, eftersom jag är en riktig kaffeälskare! ;)

Aquolina - Shower Scrub Gel Kaffe

Sunday, April 8, 2007

Recension: Garnier Fructis - Smoothing Cream (leave in balsam)

Har använt detta leave-in balsam några veckor (eller kanske det är så länge som någon månad eller mer :O), och det har varit bra, inte mirakelbra dock, men definitivt värt pengarna. ;)

Jag brukar lägga i detta leave-in balsam i handdukstorkat hår, och arbeta in det i håret och sedan reda ut det med en bredtandad kam. Och balsamet gör vad det ska; det gör håret betydligt lättare att reda ut, och sedan när håret har torkat så är det mjukt, glansigt och minskar frissigheten en del också! =D Jag gillar också att produkten inte tynger ner håret, och får gör att håret kännas tungt och oljigt, eller hur man ska uttrycka det. En del liknande produkter tenderar ju att uppföra sig på detta vis, men inte denna! =D Tillsist så får jag lägga till att även doften känns trevlig och fräsch. Ett bra budgetfynd enligt moi; har för mig att jag betalade ca 69 kronor för det. ;)

Betyg: R R R R R

Saturday, April 7, 2007

Gårdagens Ögonmakeup!

Försökte igår fota ögonmakeupen, men ja det gick ju inte bättre än såhär... Blev dimmigt och färgerna är extremt dåliga, eftersom man knappt ser vilka färger det är osvosv... Så jag måste verkligen skaffa en ordentlig kamera så jag kan ta vettiga bilder där man faktiskt ser vad jag har gjort, hur det verkligen ser ut, och vilka färger det är osv...

Gårdagens Ögonmakeup


Pärlorna jag har använt här är:

1. Laura Mercier - Matte Eye Colour - Pure White: Denna använde jag som basskugga över hela ögonlocket och under ögonbrynet. För att få en bra grund helt enkelt (kanske något onödigt, men jag tycker att denna skugga får de övriga skuggorna att fästa så bra, man kan ju annars strunta i detta steg och köra direkt från steg 2).

2. Chanel - Le Crayon Yeux - Coffee Bean: Drog en tunn linje vid nedre fransraden, och sedan en linje vid övre fransraden. Sedan suddade försiktigt jag kajallinjerna för att få ett mjukare intryck. (Suddaren som följer med pennan är faktiskt grymt bra för övrigt.) Detta för att markera ögat förstås. ;)

Föredrar att köra kajalen innan ögonskugga eftersom det då är lättare att redigera eventuella klumpigeter med tops utan att förstöra sin ögonskugga.;) Man kan dessutom redigera det övre kajalstrecket med ögonskuggan om det kanske tex blev lite för tjockt eller lite ojämnt, och man får också en mjukare och mer naturlig övergång mellan skuggan och kajalstrecket om man gör på detta vis (vilket kan vara bra till vardags, då man kanske är ute efter en mer naturlig makeup).

3. Chanel - Les 4 Ombres - Spices: Den vitaktiga/krämfrägade nyansen som highlight under ögonbrynet och i inre ögonvrån. För att öppna upp ögat och ljusa upp.
4. Chanel - Les 4 Ombres - Spices: Den rosa nyansen över hela ögonlocket.

5. Chanel - Les 4 Ombres - Spices: Och sedan applicerade jag den mörkbrunbronsaktiga skuggan som ett v: i yttre ögonvrån och en bit in på globlinjen och en bit in vid den övre fransraden, vilket knappt syns heller på bilden >_<.

6. Därefter jämnade jag ut de olika nyanserna av skuggor med den rosa på ögonlocket, och sedan lite lätt med den vita Laura Mercier skuggan, för att övergångarna mellan de olika nyanserna ska bli mjuka, och så att inga skarpa linjer förekommer.
7. Tillsist applicerade jag ett lager Helena Rubinstein - Lash Queen (svart), och lät det torka lite grann, och jämnade till fransarna ytterligare med lite Dior Show (också i svart). ;)

Done! ;)

En vardagsmakeup enligt moi, med en lite starkare markering av ögat i och med att jag använde en nästan svart kajal, och lite mer mörkbrun skugga applicerad i v-form; något starkare än vanligt. Annars brukar jag ofta använda en ljusare kajal i en ljusbrun bronsaktig färg, och ha en lite lättare markering i v-form med skugga i yttre ögonvrån. Men i bland känner man för lite extra markerade ögon, och det blev det igår! ;)

Recension: Lumene - Body Aktiva Time To Relax - Shower and Bath Oil

Har provat denna produkt några gånger nu, och tja jag kan inte säga annat än att den är fruktansvärt overprised. 105 kronor får man betala för den, och resultatet man får av den är inte direkt häpnadsväckande. Man blir lite mjukare än med vanlig duschkräm, and that's it. Det värsta är dock den klibbiga konsistensen, känns sådär sötslisliskigt klibbigt som om det vore socker i den. Ni vet om man spiller ut cocacola så blir det alldeles klibbigt där man har spillt, och ja ungefär så känns den här duscholjan på kroppen. =/ Dessutom är konsistensen alldeles för tjock och ganska svår att smörja ut över kroppen! Så tja ta mitt råd och skippa denna produkt, och köp Niveas duscholja som finns för endast 29 (tror jag) på Hemköp eller annan livsmedelsbutik, för den slår denna med hästlängder! Och gör dessutom stor skillnad, man blir väldigt mjuk av den, och så är inte konsistensen sådär läskig eller svårapplicerad! Betyget blir en 1:a för att den är verkligen inte är någon hit, men den är inte helt oanvändbar i alla fall.

Betyg: R R R R R

Friday, April 6, 2007

Dagens impulsköp!

Japp, idag blev Chanels överlack inhandlat, jag bara föll pladask för förpackningens snygga design och framförallt dess härliga kolsvarta glansiga färg, fabulous! Så typiskt mig, faller alltid för Chanel! ;) Haha, får hoppas det är bra nu, så det inte var ett alltför dumt impulsköp! ;) Recension kommer förstås framöver! ;)

Chanel - Laque Reflet Immédiat

Thursday, April 5, 2007

Shopping som gjordes häromdagen!

Yes, häromdagen så blev det ett par mycket trevliga inköp! Hehe, och som vanligt skedde inköpen i samband med ett fikamaraton med Foxy! ;) Först blev det en nattkräm från Lumene, som jag bara inte kunde låta bli att köpa, på grund av att jag hade sprungit på den någon vecka tidigare efter lite random krämprovning, och då fastnat för den för att den gjorde mina ganska händer helt obeskrivligt mjuka och fina, och verkade ha den perfekta monsterkrämkonsistensen (lol, vilket ord det blev, jättelångt och jätteknäppt =P), alltså riktigt kompakt och tjockt, men ändå krämig och mjuk, väääldigt mjuk. =D Och den verkade vara överkomligt kladdig. Så tja, det gick inte att motstå den längre! Sedan så köpte jag den också för att jag inte direkt är nöjd med den nattkrämen från Kiehl's och nattkrämen från Dermalogica. Priset var inte heller jättehögt; 140 kronor fick jag betala för den! ;)

Shoppingen

Därefter köpte jag ett hudlotion (jäklar vad hudlotion jag har köpt den senaste tiden, men hey de går åt fort!), men tja detta köpte jag för att alltid ha ett hudlotion tillgängligt hos pojkvännen. ;) Eftersom jag alltid smörjer in mig efter jag har duschat så är det lika bra att ha det här, så man slipper släpa det med sig! ;) Eftersom jag älskar L'oreal - Nutri Therapy Rich Cream, så passade jag på att prova L'oreal - Nutri Soft, för att alla deras hudlotion i den serien har verkat vara super då jag har provat dem på handen. Dessutom kostade den endast 50 kronor, istället för 75 som de andra i serien.


Lumene - Tender Drops - Soothing Night Cream

Lumene - Tender Drops - Soothing Night Cream: är det alltså som jag har köpt, och efter att ha tittat närmare på den efter det random krämprovandet så insåg jag att det här verkar ju vara den perfekta nattkrämen för mig också enligt beskrivningen ;). Och den lyder såhär:

"Lugnande nattkräm för känslig hy som lätt blir röd. En fylligt mjuk nattkräm som lugnar och vårdar känslig hy. Krämen som innehåller bio-calming complex lindrar den stramande känslan och gör huden mjuk och elastisk. De nogrannt utvalda ingredienserna stärker huden och dess känsliga kapillärer, samt förhindrar fukten att försvinna ur huden. Regelbunden användning minskar rodnad. Oparfymerad och innehåller inga färgämnen. Dermatologiskt testad. Applicera på rengjord hud på kvällen."

Hallå hur perfekt låter inte detta för min torra något känsliga hy, som tenderar att bli lite rödblossig! =D Efter två användingar är kan jag i alla fall säga att den är helt fabulous! =D Rödblossigheten lugnar sig, och min hy är löjligt mjuk och fin när jag vaknar! =D Sedan tycker jag huden dessutom håller sig ännu lite finare under dagen! Hurra! =D


L'oreal - Nutri Soft

L'oreal - Nutri Soft:
Har jag endast testat på händerna, hehe provade att ha den som handkräm innan jag gick och la mig bara för att jag ville testa den. Att ha den som kroppslotion kommer jag nog testa ikväll, så det kanske kommer en liten update! ;) Men då jag använde den på händerna så blev dem häääärligt mjuka, så det verka lovande! =D På förpackningen så står det "velvety soft body lotion", och det stämmer faktiskt! ;)

Update: Nu har jag provat att smörja in hela kroppen med denna produkt, och det här lotionet var också (har ju som sagt provat L'oreal - Nutri Therapy Rich Cream förut, som också är super!) ett riktigt toppenlotion från L'oreal! =D Det gick in fort (bara att vänta ett par minuter, och sen klä på sig =D), luktade gott och gav härligt sammetslen hy. Woho! Dessutom var den väldigt lättapplicerad, och går alltså snabbt att smörja in sig i! Att den endast kostade 50 kronor är ju toppen också! =D

Wednesday, April 4, 2007

Recensionsspecial: Dermalogicaprodukter!

Ja, nu är det sannerligen mer än hög tid för en riktig Dermalogicarecensionsspecial (vilket långt ord det blev =P). Ska recensera alla produkter som jag har testat, förutom Intensive Moisture Mask, därför att det bara inte har blivit av, och det är speciellt på grund av att jag inte har testat den som jag skjutit upp recensionen, därför att jag från början ville recensera hela kitet. Men här är alltså de produkter som ska recenseras: alla produkter förutom Intensive Moisture Mask i Dry Skin - Startkit, Skin Hydrating Booster, och Super Rich Repair.


Dermalogica - Dry Skin Kit

Dermalogica - Dry Skin Kit innefattar:

• Essential Cleansing Solution 60ml
• Multi-Active Toner 60ml
• Gentle Cream Exfoliant 10ml
• Intensive Moisture Balance 22ml
• Soothing Eye make-Up Remover (prov)
• Intensive Moisture masque (prov) (ej testad)

Essential Cleansing Solution: Detta är en riktigt härlig rengöringskräm (för riktigt torr hy!) som är helt oemotståndligt mjuk och trevlig i konsistensen. Den är också ger också huden massor av fukt medan man tvättar, och lämnar ansiktet mjukt och fint, inget torrt obehagligt stramande alltså. Detta är den enda rengöringskrämen jag har testat som verkligen lyckas att göra detta på riktigt! Den rengör också effektivt, och lugnar huden efter en lång dag. Jag kommer inte att byta ut den här krämen i första taget eftersom jag verkligen älskar den otroligt sköna mjuka konsistensen som krämen har, och att den rengör så fint, och verkligen lämnar huden mjuk och härlig. Den är helt perfekt för min torra hy, och uppfyller alla mina krav, och naturligtvis blir det högsta betyg på denna underbara produkt.

Betyg: R R R R R

Multi-Active Toner: En fuktgivande toner för snabb uppfräschning ska detta alltså vara, och det är det. Och den uppfyller detta, man sprayar på och ansiktet blir snabbt återfuktat. Väldigt bra produkt som håller vad den lovar. Doften är dock inte den trevligaste, därför att den luktar plastigt på ett otrevligt sätt. Det är dock ingen överväldigande doft, men ändå aningen störande. Betyget blir därför 4 av 5.

Betyg: R R R R R

Gentle Cream Exfoliant: Den här peelingmasken applicerar man och väntar sedan tio minuter, och huden ska alltså bli betydligt lenare och döda hudceller ska vara avlägsnade. Tja, resultatet för mig var inte speciellt slående; min hy blev lite lenare, men några döda hudceller avlägsnades knappast utan ansiktet var precis som innan. En peeling ska ju avlägsna döda hudceller och göra ansiktet slätt, supermjukt och fint, verkligen rengöra ansiktet på djupet och därmed tillföra massor med lyster, ja enligt mig då. Den här peelingmasken gjorde inen av dessa saker. Betyget blir därför lågt.

Betyg: R R R R R

Intensive Moisture Balance: Den här ansiktskrämen (för riktigt torr hy!) är helt fantastisk kort sagt, och det är det bästa min hy någonsin har stött på. Hygieniskt förpackad i en tub är den också. Själva krämen är härligt mjuk och trevlig i konsistensen inte fet och läskig på något sett. Den är också lättapplicerad och går snabbt in i huden; jag brukar vänta en minut innan jag applicerar min foundation (eller primer om jag har det innan foundationen). Den här krämen återfuktar riktigt intensivt, trots att den inte känns det fet alls. Sedan håller sig hyn perfekt resten av dagen. Den håller huden supermjuk, fin, och perfekt återfuktad även då min hy har blivit utsatt för iskall snö som har blåsit rakt i ansiktet på mig!

Dessutom så skapar den ett grymt bra underlag för foundation (eller puderrouge, eller löspuder eller vad man kan tänkas använda för stunden osvosv) , den får tex min foundation att fästa så enormt snyggt (den bara lägger sig jättefint!), och håller den och resten av basen på plats jättefint hela dagen! Detta är helt enkelt den perfekta dagkrämen för mig, och jag har inget intresse alls av att byta ut den! Älskar den verkligen! Betyget blir naturligtvis högt; den får 10 av 5 mögliga! Ja du läste rätt, för den är helt fantastisk! Bästa hudvårdsprodukten jag någonsin provat i alla kategorier!

Betyg: R R R R R R R R R R (10 av 5 möjliga!!!)

Soothing Eye Make-Up Remover: Väldigt effektiv ögonmakeupremover som avlägsnade makeupen jättesnabbt och effektivt. Den var dock aningen uttorkande, och det är ju ingen hit för ögonområdet för någon, och speciellt inte för mig som har torr hy. Detta drar förstås ner betyget, men klart godkänd är denna remover!

Betyg: R R R R R

Skin Hydrating Booster: Denna booster ska vara en riktig fuktexplosion, minimera fina linjer och ge huden lyster. Jag tycker att denna booster ger lite extra fukt, men inte mer än så. Det är också det enda den gör, och ordinarie pris på denna produkt är väl ganska brutalt högt, och jag köpte den dessutom billigare på Strawberrynet, men jag tycker priset på den här produkten är orimligt högt med tanke på hur lite den gör. Godkänd är den dock.

Betyg: R R R R R


Dermalogica - Skin Hydrating Booster

Super Rich Repair: Jag hoppades på att denna monsternattkräm skulle vara ännu bättre än Intensive Moisture Balance, men det var den inte. Aningen underlig var den dock, för det kändes som den verkligen reparerade huden på djupet, men inte på ytan. Huden såg väldigt fräsch ut på morgonen, men när man väl kände på den så kändes det inte mjuk, men inte jättetorrt heller. Det hade alltså inte hänt speciellt mycket.

I vilket fall så är priset här hemma på 900 kronor helt hutlöst, dock betalade jag endast 500 för den, för att jag köpte den billigare i en webshop. Men jag tycker verkligen inte att den är värd 500 kronor heller. Den har dessutom en tråkig plastig doft som sticker lite i näsan. För att den tycktes reparera huden på djupet får 2 av 5 i betyg, men i övrigt är den inget att hänga i granen.

Betyg: R R R R R


Dermalogica - Super Rich Repair